Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-25 19:27
  • Competitiewedstrijd: JustForFun
  • Stadion: Elindus Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4868
Cemac boys SeMTeX
CEMAC 8 Tactiek 3xatt mirror
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
53.2 gemiddelde waardering 66.2
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen formidabel


7e minuut.
Klungelig pakt Vervaet de bal. Vervaet geeft de bal voor. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst draait met de bal, schiet en ... Mees bokst de bal weg.

8e minuut.
Daar is Paerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vervaet met een sublieme pass. Bauwens rent richting de bal. Bauwens geeft een lange en hoge pass. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - SeMTeX 0:1

9e minuut.
Thijs met een sublieme pass. Van den Branden heeft problemen om de bal te vangen. Prijck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prijck krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Menschaert kopt de bal weg. Van Rompuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Rompuy passt de bal in één keer door. Prijck is nu in balbezit. Prijck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Van Rompuy probeert naar een medespeler te passen. De Vuyst is nu in balbezit. Flowner begaat een overtreding. Flowner krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Paerts geeft een lange en hoge pass. Daar is Van Rompuy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Rompuy speelt de bal door. Prijck rent richting de bal. Prijck draait met de bal, schiet en ... Mees verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De Commer speelt de bal door. Van Rompuy met een sublieme pass. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst draait met de bal, schiet en ... Mees maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - SeMTeX 0:2

20e minuut.
De Commer geeft een lange en hoge pass. Prijck is nu in balbezit. Prijck passt de bal met de wreef. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst passt de bal zonder na te denken. Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Anderson is nu in balbezit. Anderson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Haerbos de bal. Van Schuerbeek geeft de bal voor. Flowner rent richting de bal. De Vuyst verovert de bal door een tackle van achteren. De Vuyst schiet op doel. Mees kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vermaelen rent richting de bal. Mees bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst verovert de bal door een tackle van achteren. De Vuyst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - SeMTeX 0:3

28e minuut.
Bauwens passt de bal in één keer door. Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst met een sublieme pass. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bauwens passt de bal met de wreef. Flowner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bauwens. Bauwens krijgt een gele kaart. Flowner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cemac boys 60%, SeMTeX 40%.
Cemac boys - SeMTeX 0:3

46e minuut.
De Commer geeft een hoge lob. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck is nu in balbezit. Prijck draait met de bal, schiet en ... Mees probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - SeMTeX 0:4

49e minuut.
Bauwens heeft problemen om de bal te vangen. Van den Branden begaat een overtreding. Bauwens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Rompuy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Mees met een sublieme pass. Bauwens met een sublieme pass. Klungelig pakt Vervaet de bal. Vervaet draait met de bal, schiet en ... Mees probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Flowner onderschept slim de pass. De Vuyst verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson rent richting de bal. Anderson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - SeMTeX 0:5

62e minuut.
Van den Branden onderschept slim de pass. Van den Branden passt de bal in één keer door. Thijs rent richting de bal. Thijs schiet op doel. Vanmaele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - SeMTeX 1:5

72e minuut.
Menschaert geeft een hoge lob. Vervaet kopt de bal weg. Klungelig pakt Vermaelen de bal. Prijck rent richting de bal. Prijck draait met de bal, schiet en ... Mees probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Vylder rent richting de bal. de Vylder geeft een lange en hoge pass. Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek geeft een hoge lob. De Vuyst krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Menschaert speelt de bal door. Daar is Van Rompuy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Rompuy geeft een lange en hoge pass. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel. Mees kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prijck rent richting de bal. Prijck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - SeMTeX 1:6

84e minuut.
Van den Branden is nu in balbezit. Prijck onderschept slim de pass. Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Anderson is nu in balbezit. Anderson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De Commer probeert naar een medespeler te passen. Van Rompuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Rompuy geeft de bal voor. Prijck krijgt zijn hoofd ertegen. Mees probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - SeMTeX 1:7

89e minuut.
Grün geeft een lange en hoge pass. Thijs controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Menschaert maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Prijck is nu in balbezit. Prijck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cemac boys 68%, SeMTeX 32%.
Cemac boys - SeMTeX 1:7