Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-04 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mirus Fc Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5682
Mirus Fc Egri Csillagok
középpálya 2 Tactiek Gyaur kutyák
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 38.1
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Škrbić met de inworp. Solito met een sublieme pass. Marche bereikt de bal nog maar net als eerste. Marche draait met de bal, schiet en ... Depiné maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - Egri Csillagok 0:1

6e minuut.
Marche bereikt de bal nog maar net als eerste. Marche haalt uit met een fantastische trap. Cselleng probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Škrbić zal de hoekschop nemen. Depiné probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marche heeft problemen om de bal te vangen. Yediler is nu in balbezit. Yediler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - Egri Csillagok 0:2

9e minuut.
Solito met een sublieme pass. Yediler speelt de bal door. Marche rent richting de bal. Marche haalt uit met een fantastische trap. Depiné maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Podbrożny rent richting de bal. Podbrożny passt de bal met de wreef. Škrbić rent richting de bal. Škrbić draait met de bal, schiet en ... Depiné werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - Egri Csillagok 0:3

27e minuut.
Daar is Cselleng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrbić is nu in balbezit. Škrbić speelt de bal door. Marche rent richting de bal. Marche draait met de bal, schiet en ... Depiné verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - Egri Csillagok 0:4

28e minuut.
Brosch speelt de bal door. Daar is Gajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Yediler geeft een hoge lob. Podbrożny heeft problemen om de bal te vangen. Hódosi verovert de bal door een tackle van achteren. Marche is nu in balbezit. Marche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Venczel de bal. Solito is nu in balbezit. Solito passt de bal zonder na te denken. Marche is nu in balbezit. Marche haalt uit met een fantastische trap. Depiné verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito geeft een hoge lob. Škrbić is nu in balbezit. Podbrożny rent richting de bal. Podbrożny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Krausz is nu in balbezit. Knioch onderschept slim de pass. Knioch geeft de bal voor. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny schiet op doel. Depiné bokst de bal weg. Marche bereikt de bal nog maar net als eerste. Marche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirus Fc 81%, Egri Csillagok 19%.
Mirus Fc - Egri Csillagok 0:4

49e minuut.
Czeglédi is nu in balbezit. Czeglédi geeft een hoge lob. Podbrożny kopt de bal weg. Daar is Marche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Czeglédi probeert naar een medespeler te passen. Yediler rent richting de bal. Yediler probeert naar een medespeler te passen. Marche is nu in balbezit. Marche draait met de bal, schiet en ... Depiné verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Batatinha rent richting de bal. Batatinha geeft de bal voor. Podbrożny kopt de bal weg. Marche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marche haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Podbrożny rent richting de bal. Podbrożny schiet op doel. Depiné probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - Egri Csillagok 0:5

63e minuut.
Czeglédi is nu in balbezit. Czeglédi geeft een lange en hoge pass. Podbrożny rent richting de bal. Daar is Podbrożny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podbrożny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny draait met de bal, schiet en ... Depiné bokst de bal weg.

65e minuut.
Świrski passt de bal met de wreef. Solito rent richting de bal. Solito geeft een hoge lob. Marche bereikt de bal nog maar net als eerste. Marche schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marche is nu in balbezit. Marche draait met de bal, schiet en ... Depiné probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - Egri Csillagok 0:6

69e minuut.
Solito rent richting de bal. Solito passt de bal met de wreef. Marche rent richting de bal. Klungelig pakt Marche de bal. Marche haalt uit met een fantastische trap. Depiné bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - Egri Csillagok 0:7

72e minuut.
Cselleng geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Škrbić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny draait met de bal, schiet en ... Depiné bokst de bal weg.

73e minuut.
De Canck passt de bal in één keer door. Yediler rent richting de bal. Yediler passt de bal zonder na te denken. Marche heeft problemen om de bal te vangen. Marche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cselleng geeft de bal voor. Czeglédi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czeglédi geeft de bal voor. Marche is nu in balbezit. Marche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Skaliczky is nu in balbezit. Czeglédi verovert de bal door een tackle van achteren. Czeglédi speelt de bal door. Marche is nu in balbezit. Marche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Yediler is nu in balbezit. Yediler passt de bal zonder na te denken. Marche rent richting de bal. Marche schiet op doel. Depiné werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Depiné met een harde bal richting middenveld. Solito kopt de bal weg. Podbrożny rent richting de bal. Podbrożny haalt uit met een fantastische trap. Depiné werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - Egri Csillagok 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirus Fc 71%, Egri Csillagok 29%.
Mirus Fc - Egri Csillagok 0:8