Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-11 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Giulesty
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2849
Fc.Rapid.Best Fc Tarnita Cluj
Defender`s Tactiek antrenament
51% Balbezit 49%
5% Spel op eigen helft 95%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 31.6
solid Schieten average
good Passen adequate
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Felpato rent richting de bal. Iwański bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. López Felpato springt en kopt de bal. Baca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Polanowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoličný probeert naar een medespeler te passen. Daar is López Felpato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Felpato haalt uit met een fantastische trap. Baca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Iwański bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwański passt de bal met de wreef. Bejan is nu in balbezit. Bejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 1:0

8e minuut.
Daar is Iwański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwański probeert naar een medespeler te passen. Bejan is nu in balbezit. Bejan draait met de bal, schiet en ... Baca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 2:0

10e minuut.
Iwański rent richting de bal. Iwański speelt de bal door. Bejan rent richting de bal. Bejan schiet op doel. Baca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 3:0

11e minuut.
Trninic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwański bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwański passt de bal in één keer door. López Felpato is nu in balbezit. López Felpato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 4:0

12e minuut.
Ylimäki geeft de bal voor. Iwański probeert naar een medespeler te passen. Sikorski met een sublieme pass. López Felpato bereikt de bal nog maar net als eerste. López Felpato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 5:0

14e minuut.
Inworp. Trninic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwański probeert naar een medespeler te passen. López Felpato rent richting de bal. López Felpato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 6:0

15e minuut.
Vilhunen passt de bal in één keer door. Stoličný heeft problemen om de bal te vangen. Leszczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leszczyński krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bejan kan de bal niet met de borst controleren. Leszczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bejan raakt geblesseerd tijdens het duel. Iwański zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Baca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 7:0

17e minuut.
Iwański bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwański passt de bal zonder na te denken. López Felpato is nu in balbezit. López Felpato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 8:0

18e minuut.
Trninic met een sublieme pass. Bejan is nu in balbezit. López Felpato bereikt de bal nog maar net als eerste. López Felpato haalt uit met een fantastische trap. Baca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Trninic is nu in balbezit. Trninic passt de bal met de wreef. Bejan rent richting de bal. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Baca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 9:0

22e minuut.
Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru passt de bal zonder na te denken. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski geeft een hoge lob. Bejan kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baca trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trninic met een snelle inworp. Iwański met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Trninic rent richting de bal. Trninic probeert naar een medespeler te passen. Bejan rent richting de bal. Bejan draait met de bal, schiet en ... Baca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 10:0

27e minuut.
Iwański probeert de bal met de borst te controleren. Iwański passt de bal zonder na te denken. Trninic speelt de bal door. López Felpato rent richting de bal. López Felpato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 11:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trninic met de inworp. Iwański met een sublieme pass. López Felpato bereikt de bal nog maar net als eerste. López Felpato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 12:0

30e minuut.
Ţiclău onderschept slim de pass. Stoličný speelt de bal door. López Felpato is nu in balbezit. López Felpato haalt uit met een fantastische trap. Baca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Iwański speelt de bal door. Trninic heeft problemen om de bal te vangen. Trninic passt de bal met de wreef. López Felpato is nu in balbezit. López Felpato schiet op doel. Baca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sikorski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iwański rent richting de bal. Iwański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 13:0

33e minuut.
Trninic bereikt de bal nog maar net als eerste. Trninic met een sublieme pass. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Baca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 14:0

35e minuut.
Trninic controleert de bal met de borst. Trninic met een sublieme pass. Bejan is nu in balbezit. López Felpato bereikt de bal nog maar net als eerste. López Felpato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 15:0

37e minuut.
Trninic met een snelle inworp. Iwański is nu in balbezit. Iwański passt de bal met de wreef. López Felpato rent richting de bal. López Felpato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 16:0

38e minuut.
Daar is López Felpato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Felpato probeert naar een medespeler te passen. Sikorski probeert naar een medespeler te passen. Bejan heeft problemen om de bal te vangen. Bejan draait met de bal, schiet en ... Baca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 17:0

42e minuut.
Fivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fivian probeert naar een medespeler te passen. López Felpato bereikt de bal nog maar net als eerste. López Felpato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 18:0

43e minuut.
Trninic met de inworp. Iwański heeft problemen om de bal te vangen. Iwański passt de bal in één keer door. López Felpato bereikt de bal nog maar net als eerste. López Felpato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Inworp. Trninic met de inworp. Iwański probeert naar een medespeler te passen. Bejan is nu in balbezit. Bejan schiet op doel. Baca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Rapid.Best 9%, Fc Tarnita Cluj 91%.
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 18:0

46e minuut.
Trninic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwański rent richting de bal. Iwański met een sublieme pass. López Felpato is nu in balbezit. López Felpato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Baca trapt de bal weg van het doel. Menicatti kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trninic met de inworp. Iwański geeft een lange en hoge pass. Baca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bejan krijgt zijn hoofd ertegen. Baca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 19:0

49e minuut.
Trninic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwański is nu in balbezit. Iwański speelt de bal door. López Felpato bereikt de bal nog maar net als eerste. López Felpato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 20:0

51e minuut.
Iwański probeert naar een medespeler te passen. Sikorski heeft problemen om de bal te vangen. Sikorski met een sublieme pass. Bejan rent richting de bal. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Baca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Sułkowski kopt de bal weg. Leszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bejan rent richting de bal. Bejan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Linnankoski trapt de bal weg. Iwański controleert de bal met de borst. Iwański met een sublieme pass. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 21:0

53e minuut.
Pieczynga geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trninic neemt de hoekschop. López Felpato is nu in balbezit. López Felpato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău geeft de bal voor. Inworp. Trninic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwański met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Iwański passt de bal met de wreef. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă probeert naar een medespeler te passen. López Felpato is nu in balbezit. López Felpato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sikorski heeft problemen om de bal te vangen. Sikorski probeert naar een medespeler te passen. Bejan is nu in balbezit. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Baca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 22:0

59e minuut.
López Felpato heeft problemen om de bal te vangen. Sikorski rent richting de bal. López Felpato is nu in balbezit. López Felpato draait met de bal, schiet en ... Baca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 23:0

60e minuut.
Vilhunen kopt de bal weg. Trninic rent richting de bal. Trninic probeert naar een medespeler te passen. Bejan is nu in balbezit. Bejan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Iwański is nu in balbezit. Iwański passt de bal in één keer door. Klungelig pakt López Felpato de bal. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 24:0

65e minuut.
López Felpato rent richting de bal. López Felpato passt de bal zonder na te denken. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 25:0

66e minuut.
Trninic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwański controleert de bal met de borst. Iwański passt de bal in één keer door. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 26:0

69e minuut.
Trninic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwański rent richting de bal. Iwański passt de bal zonder na te denken. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan schiet op doel. Baca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trninic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. López Felpato controleert de bal met de borst. López Felpato draait met de bal, schiet en ... Baca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 27:0

70e minuut.
Pieczynga is nu in balbezit. Trninic verovert de bal door een tackle van achteren. Trninic met een sublieme pass. López Felpato is nu in balbezit. López Felpato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baca trapt de bal weg van het doel. Trninic probeert naar een medespeler te passen. Bejan heeft problemen om de bal te vangen. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Baca bokst de bal weg.

73e minuut.
Ţiclău speelt de bal door. Trninic rent richting de bal. Trninic geeft de bal voor. López Felpato rent richting de bal. López Felpato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Linnankoski geeft een hoge lob. Stoličný rent richting de bal. Stoličný speelt de bal door. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. López Felpato bereikt de bal nog maar net als eerste. López Felpato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 28:0

76e minuut.
Baca trapt de bal weg van het doel. Sikorski probeert naar een medespeler te passen. López Felpato heeft problemen om de bal te vangen. López Felpato draait met de bal, schiet en ... Baca probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Iwański probeert naar een medespeler te passen. Sikorski met een sublieme pass. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Trninic de bal onder controle te krijgen. Trninic met een sublieme pass. Iwański met een sublieme pass. Bejan rent richting de bal. Bejan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Trninic met een snelle inworp. Iwański probeert naar een medespeler te passen. Bejan is nu in balbezit. Bejan draait met de bal, schiet en ... Baca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 29:0

81e minuut.
Bożeszkowski passt de bal zonder na te denken. Pieczynga probeert naar een medespeler te passen. Linnankoski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López Felpato is nu in balbezit. López Felpato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Iwański is nu in balbezit. Iwański speelt de bal door. Sikorski speelt de bal door. Iwański rent richting de bal. Iwański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 30:0

83e minuut.
Pieczynga geeft de bal voor. Sikorski is nu in balbezit. Sikorski probeert naar een medespeler te passen. Bejan rent richting de bal. Bejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 31:0

85e minuut.
Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău geeft de bal voor. Vilhunen probeert naar een medespeler te passen. Daar is López Felpato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwański geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 32:0

87e minuut.
Trninic met de inworp. Iwański heeft problemen om de bal te vangen. Iwański probeert naar een medespeler te passen. Daar is López Felpato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Felpato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Rapid.Best 1%, Fc Tarnita Cluj 99%.
Fc.Rapid.Best - Fc Tarnita Cluj 32:0