Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Africa U21 Slovenija U21
Africanation Tactiek Haya
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 44
good Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Daar is Lazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazar probeert naar een medespeler te passen. Semler is nu in balbezit. Semler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Slovenija U21 0:1

6e minuut.
Ravbar verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manyathi. Ravbar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lazar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ewen kopt de bal weg. Peterka met een sublieme pass. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Toplak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebola onderschept slim de pass. Sebola geeft de bal voor. Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring draait met de bal, schiet en ... Černe bokst de bal weg.

23e minuut.
Erjavec kan de bal niet met de borst controleren. Jordan is nu in balbezit. Peterka maakt een afschuwelijke overtreding. Peterka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 70%, Slovenija U21 30%.
South Africa U21 - Slovenija U21 0:1

46e minuut.
Osterc komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajh komt het veld opgelopen. Oblak komt het veld opgelopen. Moriri met de inworp. Jordan geeft de bal voor. Daar is Slak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bapela rent richting de bal. Bapela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Bapela rent richting de bal. Černe is nu in balbezit. Bapela onderschept slim de pass. Bapela draait met de bal, schiet en ... Černe probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
South Africa U21 - Slovenija U21 1:1

85e minuut.
Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Manyathi begaat een overtreding. Osterc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rajh met een snel genomen vrije trap. Semler krijgt zijn hoofd ertegen. Donnelly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Slovenija U21 1:2

88e minuut.
Jordan met een snelle inworp. Sebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebola geeft de bal voor. Meiring rent richting de bal. Meiring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 47%, Slovenija U21 53%.
South Africa U21 - Slovenija U21 1:2