Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-11 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC ABRAMOWICE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9623
FC ABRAMOWICE SC Froosim
3 napadów Tactiek 2022_4-4-2H-Wing
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 54.3
formidable Schieten solid
formidable Passen excellent
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Jilozinho is nu in balbezit. Schrader rent richting de bal. Schrader passt de bal in één keer door. Daar is Turk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turk draait met de bal, schiet en ... Polaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Jilozinho passt de bal in één keer door. Afak rent richting de bal. Afak met een sublieme pass. Gubán rent richting de bal. Gubán draait met de bal, schiet en ... Polaczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Afak probeert naar een medespeler te passen. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zincir krijgt een gele kaart. Gubán roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gubán kan niet meer verder spelen. Phúc Nguyên komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Resicki geeft een lange en hoge pass. Kiciuś met een sublieme pass. Afak kopt de bal weg. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ... Polaczek bokst de bal weg. Jalovica heeft problemen om de bal te vangen. Turk rent richting de bal. Turk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - SC Froosim 1:0

35e minuut.
Schrader kopt de bal weg. Zincir is nu in balbezit. Phúc Nguyên onderschept slim de pass. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - SC Froosim 2:0

38e minuut.
Schrader passt de bal zonder na te denken. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrader bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrader haalt uit met een fantastische trap. Polaczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - SC Froosim 3:0

41e minuut.
Jilozinho geeft een lange en hoge pass. Daar is Pungă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phúc Nguyên is nu in balbezit. Phúc Nguyên schiet op doel. Polaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - SC Froosim 4:0

43e minuut.
Schrader rent richting de bal. Schrader passt de bal in één keer door. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - SC Froosim 5:0

45e minuut.
Resicki is nu in balbezit. Resicki passt de bal zonder na te denken. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Kiciuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - SC Froosim 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 53%, SC Froosim 47%.
FC ABRAMOWICE - SC Froosim 5:1

46e minuut.
Noszczak speelt de bal door. Jalovica heeft problemen om de bal te vangen. Turk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - SC Froosim 6:1

48e minuut.
Afak passt de bal in één keer door. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho met een sublieme pass. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên schiet op doel. Polaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turk rent richting de bal. Turk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - SC Froosim 7:1

54e minuut.
Jalovica geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afak met de inworp. Turk rent richting de bal. Turk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jilozinho passt de bal in één keer door. Afak probeert naar een medespeler te passen. Jalovica onderschept slim de pass. Turk rent richting de bal. Turk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Szeléndi is nu in balbezit. Schrader onderschept slim de pass. Schrader passt de bal in één keer door. Phúc Nguyên rent richting de bal. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Polaczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Turk rent richting de bal. Turk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 47%, SC Froosim 53%.
FC ABRAMOWICE - SC Froosim 7:1