Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-12 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pordioseros F.C Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5974
Pordioseros F.C Meraki
matafelino Tactiek Onicomicosis
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
46.8 gemiddelde waardering 45.3
adequate Schieten adequate
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Fronczewski kopt de bal weg. Chitic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toomjõe. Chitic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chitic komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bovo rent richting de bal. Bovo geeft een hoge lob. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara haalt uit met een fantastische trap. Poikela probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cano geeft een hoge lob. Rosina kopt de bal weg. Esparza speelt de bal door. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bovo met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollkinger met de inworp. Gherghel geeft de bal voor. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pollkinger verovert de bal door een tackle van achteren. Pollkinger speelt de bal door. Gherghel speelt de bal door. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski draait met de bal, schiet en ... Lima bokst de bal weg. Lima met een sublieme pass. Serfőző kopt de bal weg. Gherghel geeft een lange en hoge pass. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski schiet op doel. Lima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mardan geeft een lange en hoge pass. Daar is Rosina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosina probeert naar een medespeler te passen. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Esparza speelt de bal door. Bovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollkinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bovo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bovo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pordioseros F.C - Meraki 1:0

33e minuut.
Chitic onderschept slim de pass. Fronczewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wastå. Wastå krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Rępał kopt de bal weg. Esparza rent richting de bal. Esparza passt de bal met de wreef. Pieczara heeft problemen om de bal te vangen. Pieczara haalt uit met een fantastische trap. Poikela bokst de bal weg.

39e minuut.
Bovo speelt de bal door. Gherghel geeft de bal voor. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. Lima werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pordioseros F.C 49%, Meraki 51%.
Pordioseros F.C - Meraki 1:0

52e minuut.
Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel maakt een afschuwelijke overtreding. Mardan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mardan kan niet meer verder spelen. Fornal komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Toomjõe neemt vlug de vrije trap. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán haalt uit met een fantastische trap. Poikela bokst de bal weg.

70e minuut.
Bovo is nu in balbezit. Bovo geeft een lange en hoge pass. Oviedo kopt de bal weg. Pieczara rent richting de bal. Pieczara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Cano onderschept slim de pass. Cano passt de bal zonder na te denken. Bovo geeft de bal voor. Pieczara is nu in balbezit. Pieczara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Chitic rent richting de bal. Chitic geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fronczewski de bal. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap. Lima probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Esparza rent richting de bal. Pollkinger verovert de bal door een tackle van achteren. Pollkinger geeft de bal voor. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fornal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bovo probeert naar een medespeler te passen. Pieczara rent richting de bal. Pieczara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Pollkinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollkinger geeft een hoge lob. Révfi is nu in balbezit. Fronczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pordioseros F.C 45%, Meraki 55%.
Pordioseros F.C - Meraki 1:0