Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-18 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Großes Kino!
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10518
Die Halbstarken FC Madwolves
zwanzig Tactiek KP
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 42.5
adequate Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Rudecki geeft een hoge lob. Inworp. Hinz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turtă geeft de bal voor. Kutuzov rent richting de bal. Mista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse passt de bal met de wreef. Daar is Palz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hesse geeft een lange en hoge pass. Rouane kopt de bal weg. Prudlik kan de bal niet met de borst controleren. Prudlik geeft een hoge lob. Gogoi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Palz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolger verovert de bal door een tackle van achteren. Prudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudlik geeft een lange en hoge pass. Gogoi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Trejos onderschept slim de pass. Trejos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prudlik geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - FC Madwolves 1:0

44e minuut.
Bolger is nu in balbezit. Bolger probeert naar een medespeler te passen. Ligoreci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoi verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Habelt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Depenhörn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 35%, FC Madwolves 65%.
Die Halbstarken - FC Madwolves 1:0

51e minuut.
Hesse passt de bal zonder na te denken. Prudlik rent richting de bal. Prudlik passt de bal zonder na te denken. Palz rent richting de bal. Palz schiet op doel. Olszanecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - FC Madwolves 2:0

61e minuut.
Hinz speelt de bal door. Watteeuw kan de bal niet met de borst controleren. Hesse geeft een lange en hoge pass. Gogoi is nu in balbezit. Gogoi haalt uit met een fantastische trap. Olszanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Trejos verovert de bal door een tackle van achteren. Prudlik verovert de bal door een tackle van achteren. Prudlik speelt de bal door. Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoi haalt uit met een fantastische trap. Olszanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Rubbert is nu in balbezit. Rubbert geeft een hoge lob. Ligoreci heeft problemen om de bal te vangen. Gogoi is nu in balbezit. Gogoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rudecki is nu in balbezit. Rudecki passt de bal in één keer door. Hesse speelt de bal door. Gogoi rent richting de bal. Gogoi schiet op doel. Olszanecki bokst de bal weg.

75e minuut.
Prudlik speelt de bal door. Hesse rent richting de bal. Hesse probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gogoi de bal. Gogoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 37%, FC Madwolves 63%.
Die Halbstarken - FC Madwolves 2:0