Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Srbija U21
Haya 2 Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten solid
adequate Passen solid
very good Verdedigen good


5e minuut.
Ambroz met een snelle inworp. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić geeft een lange en hoge pass. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo schiet op doel. Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Stojšin onderschept slim de pass. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inworp. Novičić met een snelle inworp. Gordić rent richting de bal. Gordić geeft een lange en hoge pass. Ðogo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gordić neemt de hoekschop. Klungelig pakt Toplak de bal. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordić met een snelle inworp. Daar is Višnjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višnjić geeft de bal voor. Černe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Srbija U21 0:1

23e minuut.
Slak speelt de bal door. Arnautović rent richting de bal. Arnautović passt de bal zonder na te denken. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo schiet op doel. Černe bokst de bal weg.

26e minuut.
Albijanić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dimitrijević komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Višnjić rent richting de bal. Višnjić geeft een hoge lob. Ðogo kopt de bal weg. Dimitrijević is nu in balbezit. Dimitrijević schiet op doel. Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Inworp. Višnjić met de inworp. Gordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordić geeft een lange en hoge pass. Dimitrijević krijgt zijn hoofd ertegen. Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mladenović is nu in balbezit. Mladenović geeft de bal voor. Dimitrijević rent richting de bal. Višinka is nu in balbezit. Višinka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević haalt uit met een fantastische trap. Černe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Srbija U21 0:2

34e minuut.
Hojnik passt de bal zonder na te denken. Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar geeft de bal voor. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Višnjić is nu in balbezit. Višnjić passt de bal zonder na te denken. Medved is nu in balbezit. Višinka onderschept slim de pass. Višinka schiet op doel. Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Srbija U21 0:3

38e minuut.
Gordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordić geeft de bal voor. Medved rent richting de bal. Dimitrijević onderschept slim de pass. Dimitrijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Srbija U21 0:4

42e minuut.
Višnjić passt de bal zonder na te denken. Gordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordić met een sublieme pass. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rajh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar is nu in balbezit. Princip is nu in balbezit. Ravbar verovert de bal door een tackle van achteren. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rosić bokst de bal weg.

45e minuut.
Dimitrijević rent richting de bal. Toplak verovert de bal door een tackle van achteren. Gordić verovert de bal door een tackle van achteren. Gordić geeft een hoge lob. Višinka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 67%, Srbija U21 33%.
Slovenija U21 - Srbija U21 0:4

46e minuut.
Osterc komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Novičić met een snelle inworp. Gordić geeft een hoge lob. Ðogo rent richting de bal. Ðogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Srbija U21 0:5

51e minuut.
Novičić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mojić komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Arnautović met een sublieme pass. Gordić speelt de bal door. Višnjić probeert naar een medespeler te passen. Dimitrijević is nu in balbezit. Dimitrijević haalt uit met een fantastische trap. Černe bokst de bal weg. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Srbija U21 0:6

59e minuut.
Mojić rent richting de bal. Gordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordić speelt de bal door. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Doeltrap. Bukvić komt het veld opgelopen. Cvetković komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Černe rent richting de bal. Černe geeft een lange en hoge pass. Mladenović kopt de bal weg. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterc haalt uit met een fantastische trap. Rosić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Brglez komt het veld opgelopen. Kusovac komt het veld opgelopen. Oblak komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bukvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh onderschept slim de pass. Rajh passt de bal zonder na te denken. Osterc is nu in balbezit. Osterc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Erjavec passt de bal in één keer door. Osterc controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kusovac neemt vlug de vrije trap. Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 47%, Srbija U21 53%.
Slovenija U21 - Srbija U21 0:6