Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-19 13:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cymru U21 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9397
Cymru U21 Suomi U21
Machynlleth Tactiek Suomi 4-3-1-2
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.4 gemiddelde waardering 52
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Nyrönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyrönen speelt de bal door. Kalliomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttioja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nokela met een sublieme pass. Pirttioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pembridge rent richting de bal. Pirttioja verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttioja schiet op doel. Rossiter bokst de bal weg. Kalliomaa heeft problemen om de bal te vangen. Kalliomaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - Suomi U21 0:1

32e minuut.
Nyrönen rent richting de bal. Nyrönen passt de bal in één keer door. Kalliomaa rent richting de bal. Kalliomaa draait met de bal, schiet en ... Rossiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hames kopt de bal weg. Harakainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dyke is nu in balbezit. Dyke haalt uit met een fantastische trap. Jakola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cymru U21 - Suomi U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru U21 51%, Suomi U21 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cymru U21 - Suomi U21 1:1

46e minuut.
Salolatva komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Metcalf geeft een hoge lob. Brewerton komt het veld opgelopen. O`Sullivan komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Salolatva verovert de bal door een tackle van achteren. Preece rent richting de bal. Salolatva verovert de bal door een tackle van achteren. Salolatva schiet op doel. Rossiter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kaleva is nu in balbezit. Kaleva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - Suomi U21 1:2

64e minuut.
Inworp. Myllykoski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Salolatva rent richting de bal. Salolatva geeft de bal voor. Kalliomaa is nu in balbezit. Kalliomaa draait met de bal, schiet en ... Rossiter probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sillanpää komt het veld opgelopen. Tapiolinna komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sillanpää rent richting de bal. Elcox tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sillanpää raakt geblesseerd tijdens het duel. Williams komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hall trapt de bal weg van het doel. Tapiolinna met een sublieme pass. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. Rossiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Salolatva kopt de bal weg. Brewerton controleert de bal met de borst. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomaa is nu in balbezit. Kalliomaa draait met de bal, schiet en ... Rossiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Miinala kopt de bal weg. Klungelig pakt Tapiolinna de bal. Tapiolinna probeert naar een medespeler te passen. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru U21 55%, Suomi U21 45%.
Cymru U21 - Suomi U21 1:2