Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-18 13:30
  • Competitiewedstrijd: NTK Club
  • Stadion: NaGoYa FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4498
NaGoYa FC Shueisha FC
Win Tactiek Reup Manga
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 48.2
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Denizli is nu in balbezit. Nikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikas geeft de bal voor. Jaskot rent richting de bal. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Magrao bokst de bal weg.

5e minuut.
Denizli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanakadate begaat een overtreding. Denizli raakt geblesseerd tijdens het duel. Stuhr zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Căpăţână probeert de bal aan de voet te houden. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ishiju rent richting de bal. Jaskot onderschept slim de pass. Beyaert rent richting de bal. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 0:1

13e minuut.
Beyaert is nu in balbezit. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot passt de bal zonder na te denken. Dvéri rent richting de bal. Dvéri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jaskot heeft problemen om de bal te vangen. Jaskot speelt de bal door. Ishiju heeft problemen om de bal te vangen. Dvéri rent richting de bal. Dvéri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Marrou geeft een hoge lob. Michalikowski speelt de bal door. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 0:2

21e minuut.
Mikami geeft een hoge lob. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot passt de bal met de wreef. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert schiet op doel. Magrao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ohi heeft problemen om de bal te vangen. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 0:3

23e minuut.
Jaskot passt de bal met de wreef. Dvéri is nu in balbezit. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot schiet op doel. Magrao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 0:4

26e minuut.
Sugawara rent richting de bal. Nikas onderschept slim de pass. Nikas geeft een hoge lob. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 0:5

27e minuut.
Belea is nu in balbezit. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert passt de bal zonder na te denken. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot schiet op doel. Magrao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Marrou geeft een lange en hoge pass. Beyaert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michalikowski kopt de bal weg. Beyaert rent richting de bal. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. Magrao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Nikas kopt de bal weg. Daar is Miyahara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri schiet op doel. Magrao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 0:6

31e minuut.
Mikami passt de bal met de wreef. Michalikowski is nu in balbezit. Michalikowski passt de bal in één keer door. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Beyaert speelt de bal door. Magrao probeert naar een medespeler te passen. Nikas kopt de bal weg. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 0:7

36e minuut.
Daar is Ishiju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert geeft de bal voor. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Magrao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marrou is nu in balbezit. Beyaert onderschept slim de pass. Beyaert probeert naar een medespeler te passen. Jaskot rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 0:8

38e minuut.
Jaskot verovert de bal door een tackle van achteren. Beyaert is nu in balbezit. Jaskot rent richting de bal. Jaskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 0:9

39e minuut.
Nikas passt de bal in één keer door. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri passt de bal met de wreef. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Magrao met een harde bal richting middenveld. Nikas kopt de bal weg. Klungelig pakt Ohi de bal. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magrao speelt de bal door. Michalikowski kopt de bal weg. Akahoshi is nu in balbezit. Beyaert verovert de bal door een tackle van achteren. Beyaert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Belea met een snelle inworp. Michalikowski rent richting de bal. Stuhr onderschept slim de pass. Stuhr geeft een hoge lob. Căpăţână maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 76%, Shueisha FC 24%.
NaGoYa FC - Shueisha FC 0:9

51e minuut.
Mikami met een sublieme pass. Tanakadate controleert de bal met de borst. Tanakadate geeft een hoge lob. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Ohi is nu in balbezit. Ohi geeft een hoge lob. Nikas speelt de bal door. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Denizli kopt de bal weg. Sakoi rent richting de bal. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. Watanabe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 1:9

63e minuut.
Akahoshi met een sublieme pass. Ishiju heeft problemen om de bal te vangen. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot draait met de bal, schiet en ... Magrao probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 1:10

71e minuut.
Căpăţână kopt de bal weg. Koroki controleert de bal met de borst. Denizli is nu in balbezit. Denizli draait met de bal, schiet en ... Watanabe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 2:10

72e minuut.
Beyaert rent richting de bal. Marrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrou passt de bal met de wreef. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Magrao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beyaert rent richting de bal. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Michalikowski probeert naar een medespeler te passen. Nikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikas met een sublieme pass. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. Magrao bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 2:11

82e minuut.
Nikas heeft problemen om de bal te vangen. Nikas speelt de bal door. Beyaert rent richting de bal. Beyaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 2:12

87e minuut.
Michalikowski probeert naar een medespeler te passen. Nikas geeft een hoge lob. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Magrao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 2:13

88e minuut.
Belea rent richting de bal. Michalikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalikowski geeft een hoge lob. Jaskot heeft problemen om de bal te vangen. Jaskot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 68%, Shueisha FC 32%.
NaGoYa FC - Shueisha FC 2:13