Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-18 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. KENTFOREST Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6619
F.C. KENTFOREST Kontrabanda
Extrema Tactiek Septinta
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39.9 gemiddelde waardering 50.4
adequate Schieten good
adequate Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Nowina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brăncovean. Nowina raakt geblesseerd tijdens het duel. Dziwak met een snel genomen vrije trap. Martulis springt en kopt de bal. Braga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Nowina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandu begaat een overtreding. Nowina raakt geblesseerd tijdens het duel. Nowina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martulis maakt een snoekduik en kopt de bal. Braga bokst de bal weg.

10e minuut.
Luca onderschept slim de pass. Luca passt de bal zonder na te denken. Kašinas is nu in balbezit. Kašinas schiet op doel. Braga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KENTFOREST - Kontrabanda 0:1

17e minuut.
Gnatiuc passt de bal met de wreef. Budevici rent richting de bal. Budevici passt de bal zonder na te denken. Stoianov is nu in balbezit. Stoianov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Timpu verovert de bal door een tackle van achteren. Timpu met een sublieme pass. Brycht met een sublieme pass. Kašinas is nu in balbezit. Kašinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dziwak is nu in balbezit. Nowina is nu in balbezit. Nowina geeft een hoge lob. Martulis krijgt zijn hoofd ertegen. Braga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KENTFOREST - Kontrabanda 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KENTFOREST 56%, Kontrabanda 44%.
F.C. KENTFOREST - Kontrabanda 0:2

50e minuut.
Braga met een sublieme pass. Dziwak kopt de bal weg. Klungelig pakt Nowina de bal. Nowina draait met de bal, schiet en ... Braga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brăncovean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašinas verovert de bal door een tackle van achteren. Kašinas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Horjevschi verovert de bal door een tackle van achteren. Horjevschi passt de bal zonder na te denken. Stoianov is nu in balbezit. Stoianov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Muller verovert de bal door een tackle van achteren. Muller probeert naar een medespeler te passen. Zubariovas geeft de bal voor. Kašinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dziwak rent richting de bal. Dziwak speelt de bal door. Nowina is nu in balbezit. Nowina geeft een lange en hoge pass. Luca heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Melchior rent richting de bal. Brycht rent richting de bal. Brycht geeft een hoge lob. Nowina is nu in balbezit. Nowina draait met de bal, schiet en ... Braga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martulis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KENTFOREST - Kontrabanda 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KENTFOREST 52%, Kontrabanda 48%.
F.C. KENTFOREST - Kontrabanda 0:3