Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-18 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lusitano Vildemoinhos Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 800
Lusitano Vildemoinhos Leóes Beirões
5-3-2 Tactiek 433 DIR
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 30.1
average Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Moutoso is nu in balbezit. Moutoso geeft een hoge lob. Rathnau kopt de bal weg. Daar is Frigido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frigido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rathnau rent richting de bal. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau begaat een overtreding. Rathnau krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Macedo de bal. Afilhado rent richting de bal. Afilhado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Moutoso geeft een hoge lob. Declerck heeft problemen om de bal te vangen. Frigido rent richting de bal. Frigido haalt uit met een fantastische trap. Torga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusitano Vildemoinhos - Leóes Beirões 1:0

24e minuut.
Afilhado passt de bal zonder na te denken. da Cunha is nu in balbezit. Baracho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baracho krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Leve rent richting de bal. Leve geeft een lange en hoge pass. Rathnau heeft problemen om de bal te vangen. Patrão is nu in balbezit. Patrão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bom is nu in balbezit. Bom probeert naar een medespeler te passen. Baracho is nu in balbezit. Bom geeft een hoge lob. Frigido is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusitano Vildemoinhos 33%, Leóes Beirões 67%.
Lusitano Vildemoinhos - Leóes Beirões 1:0

55e minuut.
Calças passt de bal in één keer door. Buitenspel voor Afilhado. Goede buitenspelval van de verdediging. Macedo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Patrão probeert de bal met de borst te controleren. Patrão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cesarino probeert naar een medespeler te passen. Calças bereikt de bal nog maar net als eerste. Calças passt de bal zonder na te denken. Frigido rent richting de bal. Frigido schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusitano Vildemoinhos 36%, Leóes Beirões 64%.
Lusitano Vildemoinhos - Leóes Beirões 1:0