Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-25 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Paranoidalne planetoidy Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 5009
Paranoidalne planetoidy DieKickers
Xd Tactiek bezpieczna def
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten slecht
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Opioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Opioła passt de bal met de wreef. Mila rent richting de bal. Lisztes onderschept slim de pass. Lisztes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Szalewicz probeert naar een medespeler te passen. Scalesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalesi geeft de bal voor. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Piórek is nu in balbezit. Makowiecki rent richting de bal. Piórek rent richting de bal. Lubicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubicz draait met de bal, schiet en ... Szewczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Opioła passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stojanowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Stojanowski met de inworp. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes schiet op doel. Tota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - DieKickers 0:1

39e minuut.
Tkaczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczuk geeft de bal voor. Stojanowski speelt de bal door. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes draait met de bal, schiet en ... Tota bokst de bal weg.

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stojanowski zal de hoekschop nemen. Tota probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piórek de bal. Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranoidalne planetoidy 63%, DieKickers 37%.
Paranoidalne planetoidy - DieKickers 0:1

46e minuut.
Walendziuk komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Lubicz rent richting de bal. Maizena verovert de bal door een tackle van achteren. Maizena met een sublieme pass. Stojanowski is nu in balbezit. Stojanowski draait met de bal, schiet en ... Tota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - DieKickers 0:2

56e minuut.
Mila heeft problemen om de bal te vangen. Lisztes is nu in balbezit. Opioła met een sublieme pass. Makowiecki is nu in balbezit. Makowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lubicz met een snelle inworp. Stojanowski rent richting de bal. Stojanowski probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - DieKickers 1:2

67e minuut.
Opioła is nu in balbezit. Opioła speelt de bal door. Lubicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lubicz de bal. Lubicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lisztes is nu in balbezit. Opioła is nu in balbezit. Lisztes maakt een afschuwelijke overtreding. Lisztes is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranoidalne planetoidy 56%, DieKickers 44%.
Paranoidalne planetoidy - DieKickers 1:2