Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-25 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Großes Kino!
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 8976
Die Halbstarken Tus Berge
zwanzig Tactiek 3-4-3 [1]
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 45.5
redelijk Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


10e minuut.
Guarello is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guarello met een snelle inworp. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hesse rent richting de bal. Hesse geeft een lange en hoge pass. Palz kopt de bal weg. Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoi haalt uit met een fantastische trap. Niedbalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Wrzałka geeft een lange en hoge pass. Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Prudlik de bal onder controle te krijgen. Prudlik geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Nilă passt de bal met de wreef. Habarka rent richting de bal. Habarka probeert naar een medespeler te passen. Pala rent richting de bal. Pala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 38%, Tus Berge 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Die Halbstarken - Tus Berge 0:0

59e minuut.
Giuva passt de bal zonder na te denken. Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse speelt de bal door. Gogoi is nu in balbezit. Gogoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Tus Berge 1:0

63e minuut.
Madgearu geeft de bal voor. Prudlik kopt de bal weg. Suntoro heeft problemen om de bal te vangen. Rosendahl verovert de bal door een tackle van achteren. Rosendahl geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Giuva onderschept slim de pass. Giuva geeft de bal voor. Daar is Palz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pipar is nu in balbezit. Met opzet legt Rubbert zijn tegenspeler op de grond. Pipar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czarnecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pipar springt en kopt de bal. Mista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Rosendahl passt de bal met de wreef. Prudlik rent richting de bal. Prudlik passt de bal in één keer door. Palz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palz haalt uit met een fantastische trap. Niedbalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 55%, Tus Berge 45%.
Die Halbstarken - Tus Berge 1:0