Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-26 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: India U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9927
India U21 New Zealand U21
ancients3 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Inwood passt de bal met de wreef. Woodhams heeft problemen om de bal te vangen. Nagappa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nagappa krijgt een gele kaart. Woodhams is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gemmell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Considine springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Nagappa passt de bal in één keer door. Blackburn geeft een hoge lob. Daar is Vyomesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyomesh speelt de bal door. Considine rent richting de bal. Satish bokst de bal weg. Considine rent richting de bal. Considine haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - New Zealand U21 0:1

10e minuut.
Gemmell geeft een hoge lob. Woodhams controleert de bal met de borst. Sulagna rent richting de bal. Woodhams verovert de bal door een tackle van achteren. Woodhams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Vyomesh de bal. Vyomesh geeft een lange en hoge pass. Daar is Crow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virani is nu in balbezit. Virani haalt uit met een fantastische trap. Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mehta kopt de bal weg. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Considine de bal. Considine draait met de bal, schiet en ... Satish bokst de bal weg. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams draait met de bal, schiet en ... Satish probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - New Zealand U21 0:2

32e minuut.
Nagarajan rent richting de bal. Nilu rent richting de bal. Nilu geeft een lange en hoge pass. Virani is nu in balbezit. Virani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Blackburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sailendra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mukunda krijgt zijn hoofd ertegen. Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lewis de bal. Crow rent richting de bal. Virani verovert de bal door een tackle van achteren. Virani haalt uit met een fantastische trap. Softon heeft problemen om de bal te vangen. Muller bokst de bal weg.

35e minuut.
Nonu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nilu met een snelle inworp. Mukunda is nu in balbezit. Mukunda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Crow geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nilu met een snelle inworp. Mukunda is nu in balbezit. Mukunda schiet op doel. Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 55%, New Zealand U21 45%.
India U21 - New Zealand U21 0:2

46e minuut.
Chauhan komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nagappa heeft problemen om de bal te vangen. Mehta rent richting de bal. Mehta speelt de bal door. Woodhams rent richting de bal. Woodhams draait met de bal, schiet en ... Satish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Irving komt het veld opgelopen. Witteveen komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Chauhan rent richting de bal. Nonu begaat een overtreding. Chauhan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shrestha komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Susarla komt het veld opgelopen. Heramba komt het veld opgelopen. Nagarajan met de inworp. Chauhan geeft de bal voor. Virani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - New Zealand U21 1:2

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 50%, New Zealand U21 50%.
India U21 - New Zealand U21 1:2