Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-25 18:29
  • Competitiewedstrijd: Fab Four
  • Stadion: Union Mikan Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3845
F. C. Boca Juniors ANTALYA FC
T9 Tactiek EfesTR
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 47.6
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Adveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Scianca verovert de bal door een tackle van achteren. Scianca geeft een lange en hoge pass. Çimdik springt en kopt de bal. Adão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - ANTALYA FC 1:0

12e minuut.
Arosemena kopt de bal weg. Scianca speelt de bal door. Ardeleanu rent richting de bal. Ardeleanu geeft een hoge lob. Çimdik krijgt zijn hoofd ertegen. Adão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ordu rent richting de bal. Ordu geeft de bal voor. Haskins kopt de bal weg. Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardeleanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Inworp. Ardeleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Scianca de bal. Scianca geeft de bal voor. Zgonjanin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Scianca probeert naar een medespeler te passen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo geeft een hoge lob. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponyi rent richting de bal. Çimdik verovert de bal door een tackle van achteren. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - ANTALYA FC 2:0

45e minuut.
Zgonjanin onderschept slim de pass. Çimdik rent richting de bal. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Boca Juniors 32%, ANTALYA FC 68%.
F. C. Boca Juniors - ANTALYA FC 2:0

64e minuut.
Arosemena speelt de bal door. Arnautović rent richting de bal. Arnautović passt de bal in één keer door. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas schiet op doel. Łuczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - ANTALYA FC 2:1

72e minuut.
Ocaso passt de bal met de wreef. Scianca probeert naar een medespeler te passen. Ardeleanu met een sublieme pass. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap. Adão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Süer met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Adão heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - ANTALYA FC 3:1

75e minuut.
Aponyi geeft een hoge lob. Calvo kopt de bal weg. Daar is Kurtuluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin schiet op doel. Adão bokst de bal weg.

75e minuut.
Ordu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocaso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çimdik controleert de bal met de borst. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Arnautović rent richting de bal. Scianca is nu in balbezit. Scianca geeft de bal voor. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Aponyi kopt de bal weg. Zgonjanin rent richting de bal. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin verovert de bal door een tackle van achteren. Zgonjanin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Adveren probeert naar een medespeler te passen. Arnautović rent richting de bal. Çimdik begaat een overtreding. Çimdik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Boca Juniors 30%, ANTALYA FC 70%.
F. C. Boca Juniors - ANTALYA FC 3:1