Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-01 18:29
  • Competitiewedstrijd: Fab Four
  • Stadion: Union Mikan Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3569
F. C. Boca Juniors Lod city fc
T9 Tactiek 554445
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 24.4
uitmuntend Schieten waardeloos
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Scianca rent richting de bal. Scianca speelt de bal door. Ardeleanu rent richting de bal. Ardeleanu geeft een lange en hoge pass. Çimdik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 1:0

5e minuut.
Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardeleanu geeft een hoge lob. Zgonjanin heeft problemen om de bal te vangen. Zgonjanin schiet op doel. Burke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 2:0

7e minuut.
Ardeleanu speelt de bal door. Zgonjanin rent richting de bal. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik draait met de bal, schiet en ... Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 3:0

9e minuut.
Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caretto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Walk de bal. Çimdik onderschept slim de pass. Çimdik schiet op doel. Burke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Scianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Scianca speelt de bal door. Ardeleanu rent richting de bal. Ardeleanu geeft de bal voor. Çimdik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 4:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardeleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scianca geeft een lange en hoge pass. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 5:0

25e minuut.
Nes kopt de bal weg. Iwanek geeft een hoge lob. Ardeleanu rent richting de bal. Ardeleanu schiet op doel. Burke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 6:0

33e minuut.
Burke trapt de bal weg. Çimdik rent richting de bal. Çimdik passt de bal in één keer door. Zgonjanin is nu in balbezit. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 7:0

35e minuut.
Caretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caretto geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ashkar de bal onder controle te krijgen. Ardeleanu is nu in balbezit. Ardeleanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burke trapt de bal weg van het doel. Ocaso kopt de bal weg. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ocaso rent richting de bal. Ocaso geeft een hoge lob. Çimdik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Çimdik is nu in balbezit. Çimdik passt de bal zonder na te denken. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 8:0

41e minuut.
Ardeleanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zgonjanin de bal. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik schiet op doel. Burke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Scianca rent richting de bal. Scianca speelt de bal door. Ardeleanu is nu in balbezit. Ardeleanu geeft de bal voor. Çimdik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Boca Juniors 20%, Lod city fc 80%.
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 9:0

47e minuut.
Ugazio geeft een hoge lob. Iwanek is nu in balbezit. Iwanek probeert naar een medespeler te passen. Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardeleanu geeft een lange en hoge pass. Burke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Iwanek verovert de bal door een tackle van achteren. Ocaso rent richting de bal. Ocaso met een sublieme pass. Çimdik rent richting de bal. Çimdik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Scianca met een sublieme pass. Caretto rent richting de bal. Ardeleanu onderschept slim de pass. Ardeleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 10:0

55e minuut.
Çimdik passt de bal zonder na te denken. Ardeleanu is nu in balbezit. Ardeleanu passt de bal met de wreef. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 11:0

59e minuut.
Iwanek speelt de bal door. Zgonjanin is nu in balbezit. Çimdik is nu in balbezit. Klungelig pakt Çimdik de bal. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. Burke bokst de bal weg. Çimdik rent richting de bal. Çimdik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 12:0

61e minuut.
Scianca met een sublieme pass. Ardeleanu heeft problemen om de bal te vangen. Ardeleanu geeft een hoge lob. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 13:0

65e minuut.
Ocaso geeft een hoge lob. Caretto kopt de bal weg. Daar is Çimdik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. Namdar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ardeleanu kopt de bal weg. Çimdik rent richting de bal. Çimdik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nes de bal onder controle te krijgen. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 14:0

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ashkar stond buitenspel. Haskins maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Çimdik rent richting de bal. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. Burke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 15:0

73e minuut.
Caretto passt de bal zonder na te denken. Ashkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Scianca begaat een overtreding. Scianca krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Seror rent richting de bal. Roncal geeft een hoge lob. Zgonjanin is nu in balbezit. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik schiet op doel. De bal raakt de paal. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik schiet op doel. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 16:0

77e minuut.
Ugazio heeft problemen om de bal te vangen. Ugazio geeft de bal voor. Ocaso geeft een lange en hoge pass. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 17:0

80e minuut.
Iwanek is nu in balbezit. Iwanek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Çimdik de bal. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Burke probeert naar een medespeler te passen. Shemesh kopt de bal weg. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin draait met de bal, schiet en ... Burke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 18:0

84e minuut.
Ocaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocaso passt de bal zonder na te denken. Ardeleanu is nu in balbezit. Ardeleanu geeft een hoge lob. Çimdik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 19:0

87e minuut.
Daar is Ashkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Ardeleanu met een snelle inworp. Scianca is nu in balbezit. Scianca geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 20:0

89e minuut.
Calvo passt de bal in één keer door. Scianca rent richting de bal. Scianca geeft een hoge lob. Ocaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocaso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Boca Juniors 31%, Lod city fc 69%.
F. C. Boca Juniors - Lod city fc 20:0