Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The.Beatles F. C. Boca Juniors
New2ST Tactiek T9
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 59.6
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Pejanović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scianca met de inworp. Ardeleanu heeft problemen om de bal te vangen. Ardeleanu geeft een hoge lob. Ilouk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çimdik maakt een snoekduik en kopt de bal. Ilouk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - F. C. Boca Juniors 0:1

7e minuut.
Pleşan passt de bal in één keer door. Çimdik is nu in balbezit. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik onderschept slim de pass. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. Ilouk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ocaso onderschept slim de pass. Ocaso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zgonjanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. Ilouk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - F. C. Boca Juniors 0:2

14e minuut.
Ardeleanu passt de bal in één keer door. Zgonjanin is nu in balbezit. Çimdik is nu in balbezit. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ilouk trapt de bal weg van het doel. Iwanek kopt de bal weg. Daar is Carol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - F. C. Boca Juniors 0:3

17e minuut.
Inworp. Scianca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardeleanu geeft de bal voor. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. Ilouk bokst de bal weg. Pejanović onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pejanović geeft een hoge lob. Scianca geeft een hoge lob. Taube kan de bal niet met de borst controleren. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pejanović rent richting de bal. Çimdik verovert de bal door een tackle van achteren. Taube speelt de bal door. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube verovert de bal door een tackle van achteren. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - F. C. Boca Juniors 0:4

44e minuut.
Ros rent richting de bal. Ros geeft de bal voor. Iwanek speelt de bal door. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - F. C. Boca Juniors 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The.Beatles 61%, F. C. Boca Juniors 39%.
The.Beatles - F. C. Boca Juniors 0:5

48e minuut.
Haskins geeft de bal voor. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pejanović zijn tegenspeler op de grond. Pejanović krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Scianca passt de bal met de wreef. Pleşan met een sublieme pass. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Iwanek verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanek speelt de bal door. Ocaso met een sublieme pass. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap. Ilouk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Çimdik is nu in balbezit. Zgonjanin rent richting de bal. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin is nu in balbezit. Zgonjanin draait met de bal, schiet en ... Ilouk bokst de bal weg.

57e minuut.
Klungelig pakt Ros de bal. Ros passt de bal zonder na te denken. Ocaso speelt de bal door. Zgonjanin is nu in balbezit. Zgonjanin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ocaso kopt de bal weg. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik passt de bal met de wreef. Zgonjanin is nu in balbezit. Zgonjanin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Scianca passt de bal in één keer door. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube verovert de bal door een tackle van achteren. Çimdik rent richting de bal. Çimdik schiet op doel. Ilouk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Pleşan met een sublieme pass. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scianca. Ros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

68e minuut.
Pleşan probeert naar een medespeler te passen. Ocaso speelt de bal door. Çimdik rent richting de bal. Zgonjanin is nu in balbezit. Zgonjanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - F. C. Boca Juniors 0:6

71e minuut.
Calvo met een snelle inworp. Ocaso rent richting de bal. Ocaso speelt de bal door. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardeleanu passt de bal zonder na te denken. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik rent richting de bal. Çimdik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Carol is nu in balbezit. Ocaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocaso met een sublieme pass. Zgonjanin is nu in balbezit. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zgonjanin de bal. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Ardeleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scianca geeft een lange en hoge pass. Çimdik krijgt zijn hoofd ertegen. Ilouk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ilouk trapt de bal weg. Ocaso kopt de bal weg. Carol rent richting de bal. Zgonjanin onderschept slim de pass. Zgonjanin schiet op doel. Ilouk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Yanbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanbin speelt de bal door. Ros geeft een hoge lob. Keinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinan draait met de bal, schiet en ... Łuczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The.Beatles 68%, F. C. Boca Juniors 32%.
The.Beatles - F. C. Boca Juniors 0:6