Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-25 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Manchester Devils Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4667
Manchester Devils FC MASCARET
Newlook Tactiek Du But le retour
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
35.3 gemiddelde waardering 42.2
very good Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Boudet geeft een lange en hoge pass. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reszke krijgt een gele kaart. Couturier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bailleul met een snel genomen vrije trap. Strappe kopt de bal weg. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić schiet op doel. Leray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Lasserre rent richting de bal. Divert onderschept slim de pass. Divert passt de bal in één keer door. Angot rent richting de bal. Angot schiet op doel. Bourdin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lacoste is nu in balbezit. Lacoste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils - FC MASCARET 0:1

16e minuut.
Benoît speelt de bal door. Pedros is nu in balbezit. Pedros geeft de bal voor. Angot rent richting de bal. Angot haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bourdin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Squillaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Squillaci passt de bal in één keer door. Michaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacoste onderschept slim de pass. Lacoste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils - FC MASCARET 0:2

20e minuut.
Divert met een sublieme pass. Le Berre bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Berre geeft de bal voor. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Angot stond buitenspel. Bourdin neemt vlug de vrije trap. Reszke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić onderschept slim de pass. Pejičić schiet op doel. Leray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Le Berre rent richting de bal. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier verovert de bal door een tackle van achteren. Couturier schiet op doel. Leray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Pejičić kopt de bal weg. Grătilă is nu in balbezit. Le Berre onderschept slim de pass. Couturier is nu in balbezit. Couturier draait met de bal, schiet en ... Leray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Angot geeft een lange en hoge pass. Benoît bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoît geeft een hoge lob. Grătilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grătilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pejičić rent richting de bal. Pejičić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Michaux geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Squillaci met de inworp. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Boudet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Couturier met de inworp. Pedros heeft problemen om de bal te vangen. Pedros geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Devils 57%, FC MASCARET 43%.
Manchester Devils - FC MASCARET 0:2

47e minuut.
Boudet geeft de bal voor. Squillaci met een sublieme pass. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil draait met de bal, schiet en ... Bourdin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils - FC MASCARET 0:3

50e minuut.
Daar is Squillaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedros rent richting de bal. Pedros geeft een hoge lob. Grătilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grătilă haalt uit met een fantastische trap. Leray bokst de bal weg.

59e minuut.
Reszke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszke geeft een lange en hoge pass. Lasserre kopt de bal weg. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil schiet op doel. Bourdin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Strappe probeert de bal aan de voet te houden. Le Berre rent richting de bal. Le Berre geeft een hoge lob. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Benoît probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot passt de bal met de wreef. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Michaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil schiet op doel. Bourdin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils - FC MASCARET 0:4

68e minuut.
Divert rent richting de bal. Divert geeft een lange en hoge pass. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils - FC MASCARET 0:5

71e minuut.
Pedros rent richting de bal. Pedros probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boudet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils - FC MASCARET 1:5

71e minuut.
Angot is nu in balbezit. Grătilă verovert de bal door een tackle van achteren. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić haalt uit met een fantastische trap. Leray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils - FC MASCARET 2:5

80e minuut.
Boudet rent richting de bal. Boudet passt de bal zonder na te denken. Squillaci probeert naar een medespeler te passen. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil haalt uit met een fantastische trap. Bourdin bokst de bal weg.

83e minuut.
Dubreuil met een sublieme pass. Meynieu probeert naar een medespeler te passen. Pejičić controleert de bal met de borst. Squillaci is nu in balbezit. Squillaci geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Reszke rent richting de bal. Pejičić onderschept slim de pass. Pejičić met een sublieme pass. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier schiet op doel. Leray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Bailleul passt de bal met de wreef. Dubreuil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Divert probeert naar een medespeler te passen. Lacoste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacoste schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Benoît speelt de bal door. Divert rent richting de bal. Divert passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Angot de bal. Angot haalt uit met een fantastische trap. Bourdin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Devils 64%, FC MASCARET 36%.
Manchester Devils - FC MASCARET 2:5