Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-25 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Alpha Mega Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14648
apollon lim Man Utd Red Devils
apollon92 Tactiek Attacking
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten excellent
good Passen solid
average Verdedigen solid


2e minuut.
Birinci onderschept slim de pass. Birinci met een sublieme pass. Niewczas rent richting de bal. Niewczas draait met de bal, schiet en ... Rybiałek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pulicelli neemt de hoekschop. Niewczas springt en kopt de bal. Malkauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Sanches met een snelle inworp. Birinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birinci geeft de bal voor. Elmas is nu in balbezit. Elmas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Prountzos onderschept slim de pass. Birinci is nu in balbezit. Birinci met een sublieme pass. Pulicelli is nu in balbezit. Pulicelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Man Utd Red Devils 0:1

13e minuut.
Elmas onderschept slim de pass. Elmas passt de bal met de wreef. Niewczas rent richting de bal. Niewczas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Man Utd Red Devils 0:2

17e minuut.
Stemporowski passt de bal zonder na te denken. Cubria rent richting de bal. Cubria geeft de bal voor. Magnífico springt en kopt de bal. Akifler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Magnífico kopt de bal weg. Füle is nu in balbezit. Füle passt de bal zonder na te denken. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski draait met de bal, schiet en ... Akifler bokst de bal weg.

22e minuut.
Panine rent richting de bal. Panine passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Niewczas de bal. Elmas rent richting de bal. Elmas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rybiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli is nu in balbezit. Pulicelli probeert naar een medespeler te passen. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas draait met de bal, schiet en ... Malkauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Özustaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Özustaoğlu geeft een lange en hoge pass. Elmas kopt de bal weg. Daar is Niewczas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewczas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malkauskas met een harde bal richting middenveld. Cubria rent richting de bal. Cubria geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Inworp. Panine met een snelle inworp. Birinci speelt de bal door. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas schiet op doel. Malkauskas bokst de bal weg. Daar is Rybiałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pulicelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sanches rent richting de bal. Sanches met een sublieme pass. Panine is nu in balbezit. Panine geeft een hoge lob. Niewczas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Elmas geeft een hoge lob. Rybiałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şenses is nu in balbezit. Elmas verovert de bal door een tackle van achteren. Elmas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon lim 60%, Man Utd Red Devils 40%.
apollon lim - Man Utd Red Devils 0:2

46e minuut.
Birinci speelt de bal door. Pulicelli is nu in balbezit. Pulicelli passt de bal in één keer door. Elmas rent richting de bal. Elmas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Panine controleert de bal met de borst. Panine geeft een lange en hoge pass. Niewczas rent richting de bal. Niewczas schiet op doel. Malkauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Pulicelli geeft de bal voor. Trizas heeft problemen om de bal te vangen. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. Malkauskas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Man Utd Red Devils 0:3

51e minuut.
Şenses rent richting de bal. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Niewczas rent richting de bal. Niewczas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Händler kopt de bal weg. Prountzos heeft problemen om de bal te vangen. Magnífico rent richting de bal. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ... Akifler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli draait met de bal, schiet en ... Malkauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Pulicelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trizas de bal. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas schiet op doel. Malkauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Man Utd Red Devils 0:4

80e minuut.
Panine probeert naar een medespeler te passen. Elmas is nu in balbezit. Klungelig pakt Niewczas de bal. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Panine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubria rent richting de bal. Cubria met een sublieme pass. Füle rent richting de bal. Füle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon lim 58%, Man Utd Red Devils 42%.
apollon lim - Man Utd Red Devils 0:4