Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-25 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ludowy w Sosnowcu
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1441
ks 1906 Sosnowiec Lokomotiv Veldkant
442 Tactiek 352
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 30.8
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna verovert de bal door een tackle van achteren. Swoczyna passt de bal zonder na te denken. Leilionas is nu in balbezit. Leilionas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hauptvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauptvogel passt de bal zonder na te denken. Mihnea probeert naar een medespeler te passen. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Hendriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Hendriksen geeft de bal voor. Leilionas kopt de bal weg. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel. Van Handenhoven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ayman is nu in balbezit. Mihnea onderschept slim de pass. Mihnea speelt de bal door. Leilionas is nu in balbezit. Leilionas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Swoczyna passt de bal zonder na te denken. Hauptvogel heeft problemen om de bal te vangen. Hauptvogel passt de bal in één keer door. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihnea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Lokomotiv Veldkant 1:0

17e minuut.
Evenepoel probeert naar een medespeler te passen. Defour is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihnea. Mihnea krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Hauptvogel speelt de bal door. Daar is Merckpoel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leilionas is nu in balbezit. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Evenepoel krijgt zijn hoofd ertegen. Rozelis geeft een lange en hoge pass. Bílko heeft problemen om de bal te vangen. Ayman rent richting de bal. Ayman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lescot onderschept slim de pass. Mihnea onderschept slim de pass. Mihnea passt de bal in één keer door. Leilionas rent richting de bal. Leilionas draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna passt de bal zonder na te denken. Lescot is nu in balbezit. Leilionas onderschept slim de pass. Leilionas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Rozelis geeft een hoge lob. Mihnea met een sublieme pass. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Lokomotiv Veldkant 2:0

36e minuut.
Hauptvogel speelt de bal door. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea speelt de bal door. Leilionas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leilionas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hauptvogel kan de bal niet met de borst controleren. Hauptvogel speelt de bal door. Leilionas heeft problemen om de bal te vangen. Leilionas schiet op doel. Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Lokomotiv Veldkant 3:0

39e minuut.
Swoczyna met een sublieme pass. Hauptvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauptvogel probeert naar een medespeler te passen. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Paal! Leilionas is nu in balbezit. Van Handenhoven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leilionas is nu in balbezit. Leilionas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Lokomotiv Veldkant 4:0

40e minuut.
Kins bereikt de bal nog maar net als eerste. Kins passt de bal met de wreef. Lescot heeft problemen om de bal te vangen. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mihnea is nu in balbezit. Mihnea passt de bal zonder na te denken. Hauptvogel speelt de bal door. Leilionas is nu in balbezit. Leilionas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Lokomotiv Veldkant 5:0

45e minuut.
Van Handenhoven met een harde bal richting middenveld. Mihnea rent richting de bal. Mihnea speelt de bal door. Leilionas is nu in balbezit. Leilionas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas geeft de bal voor. Daar is Leilionas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leilionas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Lokomotiv Veldkant 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks 1906 Sosnowiec 32%, Lokomotiv Veldkant 68%.
ks 1906 Sosnowiec - Lokomotiv Veldkant 6:0

46e minuut.
Correyn heeft problemen om de bal te vangen. Correyn met een sublieme pass. Kins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas onderschept slim de pass. Lekkas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Hendriksen probeert naar een medespeler te passen. Mihnea heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sleeckx de bal. Hauptvogel probeert naar een medespeler te passen. Van Handenhoven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna passt de bal zonder na te denken. Leilionas rent richting de bal. Leilionas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Merckpoel zijn tegenspeler op de grond. Mihnea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leilionas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lekkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. Kins probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hauptvogel met een sublieme pass. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea probeert naar een medespeler te passen. Lekkas rent richting de bal. Lekkas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Kopertowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mihnea is nu in balbezit. Mihnea geeft een lange en hoge pass. Daar is Lescot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas schiet op doel. Van Handenhoven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lekkas rent richting de bal. Lekkas geeft een lange en hoge pass. Van Handenhoven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Mihnea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lekkas is nu in balbezit. Sleeckx legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lekkas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hauptvogel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Van Handenhoven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Lokomotiv Veldkant 7:0

67e minuut.
Hauptvogel rent richting de bal. Hauptvogel passt de bal met de wreef. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Lokomotiv Veldkant 8:0

68e minuut.
Bourbiaux met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swoczyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leilionas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leilionas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hauptvogel passt de bal in één keer door. Mihnea heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea geeft een hoge lob. Leilionas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Lokomotiv Veldkant 9:0

83e minuut.
Lekkas rent richting de bal. Hauptvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauptvogel passt de bal zonder na te denken. Leilionas rent richting de bal. Leilionas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mihnea geeft de bal voor. Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna geeft de bal voor. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Lokomotiv Veldkant 10:0

89e minuut.
Defour passt de bal met de wreef. Hendriksen met een sublieme pass. Bourbiaux is nu in balbezit. Leilionas onderschept slim de pass. Leilionas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks 1906 Sosnowiec 23%, Lokomotiv Veldkant 77%.
ks 1906 Sosnowiec - Lokomotiv Veldkant 10:0