Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-01 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Slaskbo IK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8937
Slaskbo IK Deabru Gorriak
U21-433 Tactiek elkar+1
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 35.5
very good Schieten average
excellent Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Vegas probeert naar een medespeler te passen. Dagerlund kopt de bal weg. Ducros bereikt de bal nog maar net als eerste. Liedholm verovert de bal door een tackle van achteren. Liedholm haalt uit met een fantastische trap. Vegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund met een sublieme pass. Hede rent richting de bal. Hede schiet op doel. Vegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Deabru Gorriak 1:0

11e minuut.
Inworp. Aguinaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gangas probeert de bal met de borst te controleren. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Dagerlund verovert de bal door een tackle van achteren. Dagerlund met een sublieme pass. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede draait met de bal, schiet en ... Vegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Deabru Gorriak 2:0

19e minuut.
García Bermejo geeft een hoge lob. Guglia rent richting de bal. Guglia met een sublieme pass. Öijer rent richting de bal. Öijer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Deabru Gorriak 3:0

24e minuut.
Santarém Leite trapt de bal weg van het doel. Liedholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducros begaat een overtreding. Liedholm wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Liedholm kan niet meer verder spelen. Nordlöv komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Tapper met een sublieme pass. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede passt de bal in één keer door. Daar is Dagerlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagerlund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ducros passt de bal met de wreef. Öijer is nu in balbezit. García Bermejo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Bermejo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Nordlöv kopt de bal weg. Cabeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeza passt de bal met de wreef. Öijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öijer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Öijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öijer draait met de bal, schiet en ... Vegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Gangas is nu in balbezit. Hede onderschept slim de pass. Hede passt de bal in één keer door. Öijer rent richting de bal. Öijer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Deabru Gorriak 4:0

37e minuut.
Guitart kopt de bal weg. Dagerlund is nu in balbezit. Daar is Dagerlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagerlund geeft de bal voor. Nordlöv krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaskbo IK 31%, Deabru Gorriak 69%.
Slaskbo IK - Deabru Gorriak 4:0

47e minuut.
Guglia is nu in balbezit. Guglia passt de bal in één keer door. Hede rent richting de bal. Hede draait met de bal, schiet en ... Vegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Deabru Gorriak 5:0

49e minuut.
Öijer is nu in balbezit. Öijer geeft de bal voor. Hede kopt de bal weg. Öijer rent richting de bal. Öijer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Öijer is nu in balbezit. Öijer geeft de bal voor. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede draait met de bal, schiet en ... Vegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Deabru Gorriak 6:0

73e minuut.
Dagerlund geeft een lange en hoge pass. Aguinaga rent richting de bal. Hede verovert de bal door een tackle van achteren. Hede draait met de bal, schiet en ... Vegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Deabru Gorriak 7:0

75e minuut.
Öijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öijer geeft een hoge lob. Hede is nu in balbezit. Hede schiet op doel. Gangas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ducros heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tapper passt de bal in één keer door. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund speelt de bal door. Hede rent richting de bal. Hede schiet op doel. Vegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Öberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund passt de bal met de wreef. Tapper rent richting de bal. Tapper draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaskbo IK 37%, Deabru Gorriak 63%.
Slaskbo IK - Deabru Gorriak 7:0