Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-01 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Moldova Draguseni Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12904
Moldova Draguseni dacic club
0707 Tactiek Mauru
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.5 gemiddelde waardering 55.2
weak Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Gardinazzi met een sublieme pass. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka passt de bal zonder na te denken. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sze Wing passt de bal in één keer door. Motyka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coriacenco. Coriacenco krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rujoiu passt de bal zonder na te denken. Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina maakt een afschuwelijke overtreding. Malaspina krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco geeft een hoge lob. Musa is nu in balbezit. Musa schiet op doel. Pantazescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - dacic club 0:1

26e minuut.
Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing passt de bal zonder na te denken. De Groen rent richting de bal. De Groen geeft de bal voor. Musa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Malaspina passt de bal zonder na te denken. Železnik met een sublieme pass. De Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groen passt de bal met de wreef. Sze Wing geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rujoiu geeft de bal voor. Inworp. De Groen met een snelle inworp. Sze Wing met een sublieme pass. Motyka geeft de bal voor. Pantazescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Malaspina kopt de bal weg. De Groen rent richting de bal. Flo begaat een overtreding. Flo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Coriacenco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert García de León de bal onder controle te krijgen. Râpanu rent richting de bal. Musa onderschept slim de pass. Musa draait met de bal, schiet en ... Pantazescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova Draguseni 74%, dacic club 26%.
Moldova Draguseni - dacic club 0:1

63e minuut.
Sze Wing speelt de bal door. De Groen is nu in balbezit. De Groen geeft de bal voor. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - dacic club 0:2

67e minuut.
Daar is Flo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Râpanu krijgt een gele kaart. Musa raakt geblesseerd tijdens het duel. Caldas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - dacic club 0:3

83e minuut.
Malaspina speelt de bal door. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka speelt de bal door. Caldas is nu in balbezit. Caldas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Železnik geeft een hoge lob. Musa kopt de bal weg. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - dacic club 0:4

86e minuut.
Coriacenco geeft de bal voor. De Groen kopt de bal weg. Musa is nu in balbezit. Musa draait met de bal, schiet en ... Pantazescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - dacic club 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova Draguseni 63%, dacic club 37%.
Moldova Draguseni - dacic club 0:5