Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-08 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sestri Ponente fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7317
Sestri Ponente fc pintucciana
W il Subbuteo! Tactiek Sconfitta sicura
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
30.8 gemiddelde waardering 59.1
poor Schieten excellent
average Passen excellent
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Pachota maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Strocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdivia rent richting de bal. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ziyech probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - pintucciana 0:1

7e minuut.
Hubski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

9e minuut.
Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero passt de bal in één keer door. Zimaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimaj schiet op doel. Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - pintucciana 0:2

13e minuut.
Guerresco is nu in balbezit. Borović verovert de bal door een tackle van achteren. Borović met een sublieme pass. Zimaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimaj schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Strocki met een sublieme pass. Pachota heeft problemen om de bal te vangen. Valdivia rent richting de bal. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - pintucciana 0:3

23e minuut.
Zaharia neemt vlug de vrije trap. MacMenzies kopt de bal weg. Pachota heeft problemen om de bal te vangen. Valdivia rent richting de bal. Valdivia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zimaj is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Zimaj probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Borović is nu in balbezit. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija rent richting de bal. Borović onderschept slim de pass. Borović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borović heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borović is nu in balbezit. Borović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - pintucciana 0:4

37e minuut.
Kverneland verovert de bal door een tackle van achteren. Kverneland met een sublieme pass. Madero geeft een hoge lob. Borović is nu in balbezit. Borović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - pintucciana 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 74%, pintucciana 26%.
Sestri Ponente fc - pintucciana 0:5

46e minuut.
Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk geeft de bal voor. Zimaj rent richting de bal. Zimaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - pintucciana 0:6

55e minuut.
Strocki verovert de bal door een tackle van achteren. Strocki probeert naar een medespeler te passen. Zimaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimaj haalt uit met een fantastische trap. Brasão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - pintucciana 0:7

57e minuut.
Strocki met een snelle inworp. Valdivia rent richting de bal. Valdivia geeft een hoge lob. Zimaj is nu in balbezit. Zimaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - pintucciana 0:8

62e minuut.
Pachota geeft de bal voor. Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Strocki geeft een hoge lob. Zimaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Strocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia probeert naar een medespeler te passen. Borović is nu in balbezit. Borović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vergilov kopt de bal weg. Borović speelt de bal door. Valdivia rent richting de bal. Valdivia draait met de bal, schiet en ... Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - pintucciana 0:9

83e minuut.
Valdivia geeft de bal voor. Ziyech heeft problemen om de bal te vangen. Zimaj begaat een overtreding. Zimaj krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Strocki met een sublieme pass. Madero rent richting de bal. Madero haalt uit met een fantastische trap. MacMenzies probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 65%, pintucciana 35%.
Sestri Ponente fc - pintucciana 0:9