Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sakartvelo U21 Al Maghrib U21
532-swan Tactiek Zongo
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 33.8
average Schieten average
average Passen adequate
average Verdedigen average


2e minuut.
Yajour kopt de bal weg. Klungelig pakt Tabidze de bal. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Isakadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Al Maghrib U21 0:1

26e minuut.
Kurasbediani probeert naar een medespeler te passen. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi speelt de bal door. Daar is Khalifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalifa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nisawi met een sublieme pass. Fahmi rent richting de bal. Fahmi speelt de bal door. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Isakadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Al Maghrib U21 0:2

40e minuut.
Fahmi onderschept slim de pass. Fahmi geeft de bal voor. Klungelig pakt Khalifa de bal. Yajour bereikt de bal nog maar net als eerste. Yajour draait met de bal, schiet en ... Isakadze bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo U21 65%, Al Maghrib U21 35%.
Sakartvelo U21 - Al Maghrib U21 0:2

46e minuut.
Zhordania komt het veld opgelopen. Danelia komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Barakat speelt de bal door. Khalifa rent richting de bal. Danelia verovert de bal door een tackle van achteren. Fahmi rent richting de bal. Fahmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Fahmi is nu in balbezit. Fahmi geeft de bal voor. Gakhokidze heeft problemen om de bal te vangen. Yajour bereikt de bal nog maar net als eerste. Yajour draait met de bal, schiet en ... Isakadze bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Kobuladze komt het veld opgelopen. Tsikhelashvili komt het veld opgelopen. Kharatidze komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. Radwani komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Zhordania speelt de bal door. Gakhokidze controleert de bal met de borst. Kharatidze probeert naar een medespeler te passen. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa schiet op doel. Isakadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Barkaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa rent richting de bal. Met opzet legt Barkaia zijn tegenspeler op de grond. Barkaia krijgt een gele kaart. Khalifa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fahmi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo U21 70%, Al Maghrib U21 30%.
Sakartvelo U21 - Al Maghrib U21 0:2