Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-08 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Chelsea Bacau Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7259
Chelsea Bacau Fotbal Club Iasi
ozdef Tactiek muie
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 47.9
matig Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Di Fonzo rent richting de bal. Di Fonzo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vervoort de bal. Vervoort schiet op doel. Giori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś passt de bal zonder na te denken. Hirsch rent richting de bal. Di Fonzo is nu in balbezit. Di Fonzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 0:1

9e minuut.
Ivaldi speelt de bal door. Sánchez Aguiar rent richting de bal. Sánchez Aguiar passt de bal in één keer door. Di Fonzo heeft problemen om de bal te vangen. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dojaś rent richting de bal. Dojaś passt de bal zonder na te denken. Vervoort probeert naar een medespeler te passen. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap. Giori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ghiugan is nu in balbezit. Di Fonzo onderschept slim de pass. Daar is Hirsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Fonzo is nu in balbezit. Di Fonzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sánchez Aguiar met een sublieme pass. Hirsch rent richting de bal. Hirsch passt de bal met de wreef. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap. Giori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hirsch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vervoort neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 77%, Fotbal Club Iasi 23%.
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 0:2

49e minuut.
Ghiugan verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen passt de bal met de wreef. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 0:3

54e minuut.
Vervoort kan de bal niet met de borst controleren. Airinei is nu in balbezit. Airinei geeft de bal voor. Klungelig pakt Vervoort de bal. Vervoort haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Micu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abegglen speelt de bal door. Sánchez Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Aguiar geeft de bal voor. Di Fonzo maakt een snoekduik en kopt de bal. Giori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ghiugan heeft problemen om de bal te vangen. Giori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Di Fonzo rent richting de bal. Di Fonzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 0:4

59e minuut.
Sánchez Aguiar passt de bal met de wreef. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch passt de bal met de wreef. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Dobrin de bal. Hirsch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrin. Hirsch moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hirsch kan niet meer verder spelen. Birlea komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Frousos speelt de bal door. Dojaś met een sublieme pass. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo schiet op doel. Giori maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 0:5

74e minuut.
Di Fonzo is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dojaś neemt de hoekschop. Birlea krijgt zijn hoofd ertegen. Giori werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Daar is Dobrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abegglen rent richting de bal. Abegglen passt de bal zonder na te denken. Sánchez Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Aguiar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Sánchez Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Aguiar geeft een lange en hoge pass. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap. Giori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 79%, Fotbal Club Iasi 21%.
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 0:6