Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-09 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jamaica U21 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2857
Jamaica U21 Ghana U21
all it takez Tactiek Wings
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 29.2
goed Schieten matig
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Chin-Sue geeft een hoge lob. Wemah rent richting de bal. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. Padmore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica U21 - Ghana U21 1:0

11e minuut.
Campbell-Ryce is nu in balbezit. Ralph rent richting de bal. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Adade rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica U21 - Ghana U21 2:0

15e minuut.
Issah is nu in balbezit. Issah passt de bal in één keer door. Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wassa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hyde geeft de bal voor. Campbell-Ryce heeft problemen om de bal te vangen. Dias met een sublieme pass. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias is nu in balbezit. Dias passt de bal in één keer door. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chin-Sue met een snelle inworp. Klungelig pakt Dias de bal. Dias geeft een lange en hoge pass. Ralph rent richting de bal. Ralph haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica U21 - Ghana U21 3:0

33e minuut.
Chin-Sue geeft een hoge lob. Wemah geeft een hoge lob. Coffie rent richting de bal. Wassa rent richting de bal. Wassa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Issah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dias met een snelle inworp. Ralph is nu in balbezit. Ralph geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica U21 - Ghana U21 4:0

43e minuut.
Hyde is nu in balbezit. Hyde passt de bal in één keer door. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... Padmore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica U21 - Ghana U21 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica U21 48%, Ghana U21 52%.
Jamaica U21 - Ghana U21 5:0

53e minuut.
Ralph rent richting de bal. Chin-Sue rent richting de bal. Chin-Sue geeft een hoge lob. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica U21 - Ghana U21 6:0

54e minuut.
Daar is Coffie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralph is nu in balbezit. Ralph met een sublieme pass. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. Padmore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Hyde geeft een lange en hoge pass. Adade is nu in balbezit. Campbell-Ryce begaat een overtreding. Campbell-Ryce krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Addo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Addo is nu in balbezit. Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. Ainoo onderschept slim de pass. Ainoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica U21 - Ghana U21 6:1

75e minuut.
Doeltrap. Yacub komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ainoo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sam is nu in balbezit. Sam geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ralph de bal onder controle te krijgen. Ralph schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Annan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica U21 39%, Ghana U21 61%.
Jamaica U21 - Ghana U21 6:1