Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-08 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Harnaś Tymbark Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5890
Harnaś Tymbark KS Orzeł Lisia Góra
hahaaa Tactiek 5212 L
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.9 gemiddelde waardering 56.4
matig Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Bakalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gunchak. Gunchak krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Condruţ speelt de bal door. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota geeft de bal voor. Eshuijs rent richting de bal. Eshuijs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - KS Orzeł Lisia Góra 0:1

17e minuut.
Gierus geeft de bal voor. Białkowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Crispim de bal onder controle te krijgen. Eshuijs is nu in balbezit. Eshuijs schiet op doel. Dembski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Eshuijs is nu in balbezit. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - KS Orzeł Lisia Góra 0:2

36e minuut.
Stuppa heeft problemen om de bal te vangen. Stuppa met een sublieme pass. Daar is Brama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - KS Orzeł Lisia Góra 0:3

41e minuut.
Capota heeft problemen om de bal te vangen. Capota passt de bal zonder na te denken. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama schiet op doel. Białkowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Larai kopt de bal weg. Capota probeert naar een medespeler te passen. Eshuijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama rent richting de bal. Brama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Cabálek komt het veld opgelopen. Klička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 70%, KS Orzeł Lisia Góra 30%.
Harnaś Tymbark - KS Orzeł Lisia Góra 0:3

46e minuut.
Gunchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Eshuijs verovert de bal door een tackle van achteren. Białkowski is nu in balbezit. Eshuijs onderschept slim de pass. Eshuijs geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ passt de bal met de wreef. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Cabálek passt de bal in één keer door. Eshuijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eshuijs raakt geblesseerd tijdens het duel. Stuppa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - KS Orzeł Lisia Góra 0:4

56e minuut.
Daar is Klička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condruţ rent richting de bal. Condruţ geeft een hoge lob. Eshuijs rent richting de bal. Eshuijs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Stuppa met de inworp. Condruţ probeert naar een medespeler te passen. Stuppa geeft een hoge lob. Brama rent richting de bal. Brama draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dembski bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Condruţ neemt de hoekschop. Eshuijs probeert de bal met de borst te controleren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - KS Orzeł Lisia Góra 0:5

61e minuut.
Crispim verovert de bal door een tackle van achteren. Stuppa onderschept slim de pass. Stuppa geeft een lange en hoge pass. Brama maakt een snoekduik en kopt de bal. Dembski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bakalia rent richting de bal. Stuppa met een sublieme pass. Cabálek probeert naar een medespeler te passen. Eshuijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Eshuijs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Klička is nu in balbezit. Klička speelt de bal door. Cabálek met een sublieme pass. Stuppa geeft een lange en hoge pass. Brama krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stuppa is nu in balbezit. Stuppa passt de bal zonder na te denken. Cabálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabálek geeft een lange en hoge pass. Brama springt en kopt de bal. Dembski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Gunchak geeft de bal voor. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino geeft een hoge lob. Stuppa is nu in balbezit. Stuppa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 73%, KS Orzeł Lisia Góra 27%.
Harnaś Tymbark - KS Orzeł Lisia Góra 0:5