Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pámpom FC Újpesti TE
001 Tactiek Def
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 44.2
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Nógrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost verovert de bal door een tackle van achteren. Paulusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost verovert de bal door een tackle van achteren. Joost schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Újpesti TE 1:0

4e minuut.
Jõenurm heeft problemen om de bal te vangen. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jõenurm zijn tegenspeler op de grond. Jõenurm is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Ciuchiţă rent richting de bal. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciuchiţă. Ciuchiţă krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Stănăşilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stănăşilă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Böjte kopt de bal weg. Joost rent richting de bal. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Szeléndi speelt de bal door. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă passt de bal in één keer door. Böjte rent richting de bal. Böjte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Milanov met een harde bal richting middenveld. Stănăşilă met een sublieme pass. Joost is nu in balbezit. Joost draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Milanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi onderschept slim de pass. Ardesi probeert naar een medespeler te passen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel. Milanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Stănăşilă speelt de bal door. Böjte rent richting de bal. Böjte passt de bal in één keer door. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Joost controleert de bal met de borst. Tudor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tudor krijgt een gele kaart. Joost raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Joost neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi verovert de bal door een tackle van achteren. Ardesi probeert naar een medespeler te passen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Stănăşilă passt de bal in één keer door. Joost is nu in balbezit. Paulusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost verovert de bal door een tackle van achteren. Joost geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Böjte rent richting de bal. Böjte speelt de bal door. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Milanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Újpesti TE 2:0

37e minuut.
Raffay verovert de bal door een tackle van achteren. Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffay is nu in balbezit. Ciuchiţă onderschept slim de pass. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Újpesti TE 2:1

39e minuut.
Joost passt de bal met de wreef. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte passt de bal in één keer door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 32%, Újpesti TE 68%.
Pámpom FC - Újpesti TE 2:1

54e minuut.
Stănăşilă rent richting de bal. Daar is Stănăşilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Milanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tudor heeft problemen om de bal te vangen. Tudor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Böjte met de inworp. Ardesi geeft een hoge lob. Milanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Újpesti TE 3:1

59e minuut.
Ökkeşoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Ardesi geeft een hoge lob. Daar is Tudor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Böjte is nu in balbezit. Böjte geeft een lange en hoge pass. Paulusz kan de bal niet met de borst controleren. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Újpesti TE 4:1

76e minuut.
Klungelig pakt Lamas de bal. Ardesi rent richting de bal. Ardesi passt de bal zonder na te denken. Böjte is nu in balbezit. Böjte geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ardesi probeert de bal aan de voet te houden. Stănăşilă speelt de bal door. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Újpesti TE 5:1

83e minuut.
Stohl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Böjte neemt de hoekschop. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Miklas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeléndi onderschept slim de pass. Szeléndi passt de bal zonder na te denken. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 44%, Újpesti TE 56%.
Pámpom FC - Újpesti TE 5:1