Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Jamón Alcalá Rovers
442.0 Tactiek 532 AR
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 39.1
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


10e minuut.
das Graças verovert de bal door een tackle van achteren. das Graças probeert de bal met de borst te controleren. Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc geeft de bal voor. Twarowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Charme met een sublieme pass. González Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Çiftçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. González Díez verovert de bal door een tackle van achteren. González Díez geeft een hoge lob. Stamboli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Torres Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Sanz passt de bal met de wreef. Przybysz is nu in balbezit. Przybysz geeft de bal voor. Stamboli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Charme geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aranguren de bal. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Charme verovert de bal door een tackle van achteren. Charme geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
das Graças is nu in balbezit. Chkaf legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! das Graças is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. das Graças zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Alcalá Rovers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 45%, Alcalá Rovers 55%.
West Jamón - Alcalá Rovers 1:0

60e minuut.
Doeltrap. Denisov komt het veld opgelopen. Roncatto komt het veld opgelopen. Álvarez Herrezuela trapt de bal weg. Przybysz kopt de bal weg. das Graças is nu in balbezit. das Graças schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Alcalá Rovers 2:0

61e minuut.
Çiftçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc geeft een lange en hoge pass. Przybysz geeft de bal voor. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lafuente Sancha geeft een lange en hoge pass. Daar is Çiftçioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Díez rent richting de bal. González Díez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Alcalá Rovers 3:0

86e minuut.
Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov geeft een lange en hoge pass. Lafuente Sancha heeft problemen om de bal te vangen. Twarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twarowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 54%, Alcalá Rovers 46%.
West Jamón - Alcalá Rovers 3:0