Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Pluto VfL Triesenberg
3232compct Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
9% Spel op eigen helft 91%
60 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 17.2
excellent Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Kaczor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti begaat een overtreding. Kaczor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaczor met een snel genomen vrije trap. Stuber kopt de bal weg. Daar is Sierra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Galante de bal onder controle te krijgen. Farrèr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Degiorgio onderschept slim de pass. Degiorgio met een sublieme pass. Cacoveanu met een sublieme pass. Võõras rent richting de bal. Võõras haalt uit met een fantastische trap. Farrèr bokst de bal weg.

5e minuut.
Schlatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein onderschept slim de pass. Zilberstein probeert naar een medespeler te passen. Sierra rent richting de bal. Sierra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 1:0

6e minuut.
Gärtner passt de bal zonder na te denken. Daar is Gianasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gianasi geeft een hoge lob. Võõras rent richting de bal. Võõras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gianasi met de inworp. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu passt de bal in één keer door. Võõras bereikt de bal nog maar net als eerste. Võõras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 2:0

10e minuut.
Kaczor rent richting de bal. Kaczor geeft de bal voor. Zilberstein probeert naar een medespeler te passen. Sierra heeft problemen om de bal te vangen. Sierra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cacoveanu speelt de bal door. Daar is Võõras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Võõras met een sublieme pass. Sierra is nu in balbezit. Sierra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Farrèr trapt de bal weg van het doel. Ignat kopt de bal weg. Võõras rent richting de bal. Sierra is nu in balbezit. Sierra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ignat is nu in balbezit. Zilberstein is nu in balbezit. Zilberstein passt de bal zonder na te denken. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 3:0

16e minuut.
Võõras verovert de bal door een tackle van achteren. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu passt de bal zonder na te denken. Sierra rent richting de bal. Sierra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 4:0

18e minuut.
Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Võõras rent richting de bal. Võõras schiet op doel. Zetzmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ignat geeft een lange en hoge pass. Daar is Galante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierra is nu in balbezit. Sierra schiet op doel. Galante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Stuber onderschept slim de pass. Rozin verovert de bal door een tackle van achteren. Rozin speelt de bal door. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Cacoveanu controleert de bal met de borst. Cacoveanu met een sublieme pass. Võõras bereikt de bal nog maar net als eerste. Võõras draait met de bal, schiet en ... Farrèr maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sierra heeft problemen om de bal te vangen. Sierra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 5:0

29e minuut.
Zilberstein heeft problemen om de bal te vangen. Zilberstein speelt de bal door. Sierra rent richting de bal. Sierra draait met de bal, schiet en ... Farrèr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 6:0

29e minuut.
Klungelig pakt Hartmann de bal. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra geeft de bal voor. Daar is Võõras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Võõras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Farrèr werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Rozin verovert de bal door een tackle van achteren. Rozin speelt de bal door. Cacoveanu met een sublieme pass. Võõras heeft problemen om de bal te vangen. Võõras haalt uit met een fantastische trap. Farrèr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Galante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Farrèr met een harde bal richting middenveld. Inworp. Rozin met een snelle inworp. Gianasi geeft de bal voor. Sierra is nu in balbezit. Paal! Sierra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 7:0

33e minuut.
Cacoveanu passt de bal zonder na te denken. Gianasi is nu in balbezit. Gianasi met een sublieme pass. Võõras bereikt de bal nog maar net als eerste. Võõras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 8:0

35e minuut.
Galante geeft een hoge lob. Zilberstein rent richting de bal. Zilberstein geeft een hoge lob. Võõras bereikt de bal nog maar net als eerste. Võõras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rozin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Võõras de bal. Võõras passt de bal zonder na te denken. Sierra is nu in balbezit. Sierra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Rozin kan de bal niet met de borst controleren. Gianasi is nu in balbezit. Gianasi geeft een hoge lob. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Petrovic is nu in balbezit. Ignat onderschept slim de pass. Ignat geeft de bal voor. Sierra is nu in balbezit. Sierra draait met de bal, schiet en ... Farrèr bokst de bal weg.

41e minuut.
Galante geeft een hoge lob. Inworp. Ignat met een snelle inworp. Zilberstein is nu in balbezit. Zilberstein geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Farrèr maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Võõras heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sierra heeft problemen om de bal te vangen. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu passt de bal met de wreef. Võõras bereikt de bal nog maar net als eerste. Võõras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zetzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Võõras bereikt de bal nog maar net als eerste. Võõras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 9:0

44e minuut.
Inguscio met een snelle inworp. Petrovic rent richting de bal. Petrovic probeert naar een medespeler te passen. Võõras is nu in balbezit. Võõras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 10%, VfL Triesenberg 90%.
AS Pluto - VfL Triesenberg 10:0

48e minuut.
Kaczor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczor speelt de bal door. Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu geeft een hoge lob. Zilberstein kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zetzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 11:0

49e minuut.
Sierra speelt de bal door. Võõras rent richting de bal. Cacoveanu rent richting de bal. Võõras bereikt de bal nog maar net als eerste. Võõras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cacoveanu controleert de bal met de borst. Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi probeert naar een medespeler te passen. Võõras rent richting de bal. Võõras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 12:0

52e minuut.
Zilberstein is nu in balbezit. Zilberstein passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Galante de bal. Sierra is nu in balbezit. Sierra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zilberstein geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Farrèr trapt de bal weg van het doel. Langenove bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenove geeft een hoge lob. Farrèr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Zilberstein geeft een lange en hoge pass. Galante kopt de bal weg. Klungelig pakt Zetzmann de bal. Sierra is nu in balbezit. Sierra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 13:0

56e minuut.
Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann speelt de bal door. Klungelig pakt Petrovic de bal. Sierra is nu in balbezit. Sierra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Farrèr met een harde bal richting middenveld. Rozin kopt de bal weg. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Võõras de bal. Võõras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rozin heeft problemen om de bal te vangen. Ignat is nu in balbezit. Ignat speelt de bal door. Sierra is nu in balbezit. Sierra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi geeft een lange en hoge pass. Võõras bereikt de bal nog maar net als eerste. Võõras draait met de bal, schiet en ... Farrèr probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 14:0

67e minuut.
Gianasi rent richting de bal. Gianasi passt de bal in één keer door. Võõras rent richting de bal. Võõras draait met de bal, schiet en ... Farrèr werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 15:0

68e minuut.
Võõras met een sublieme pass. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu is nu in balbezit. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Gianasi probeert naar een medespeler te passen. Kaczor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczor geeft de bal voor. Võõras springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 16:0

71e minuut.
Hartmann speelt de bal door. Daar is Pedretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Võõras verovert de bal door een tackle van achteren. Võõras schiet op doel. Farrèr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gianasi zal de hoekschop nemen. Sierra is nu in balbezit. Sierra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 17:0

73e minuut.
Gianasi geeft de bal voor. Farrèr met een sublieme pass. Rozin kopt de bal weg. Daar is Sierra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierra haalt uit met een fantastische trap. Farrèr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Võõras rent richting de bal. Võõras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 18:0

76e minuut.
Galante speelt de bal door. Zetzmann heeft problemen om de bal te vangen. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra schiet op doel. Farrèr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 19:0

79e minuut.
Kaczor probeert naar een medespeler te passen. Rozin geeft de bal voor. Võõras rent richting de bal. Võõras draait met de bal, schiet en ... Farrèr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 20:0

82e minuut.
Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Võõras de bal. Võõras schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zetzmann de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 21:0

83e minuut.
Zilberstein rent richting de bal. Zilberstein geeft een hoge lob. Võõras rent richting de bal. Võõras schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zetzmann de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gianasi neemt de hoekschop. Daar is Galante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Võõras bereikt de bal nog maar net als eerste. Võõras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 22:0

86e minuut.
Langenove passt de bal zonder na te denken. Gianasi rent richting de bal. Gianasi geeft de bal voor. Võõras is nu in balbezit. Võõras haalt uit met een fantastische trap. Farrèr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 23:0

88e minuut.
Cacoveanu is nu in balbezit. Võõras rent richting de bal. Cacoveanu is nu in balbezit. Võõras rent richting de bal. Võõras haalt uit met een fantastische trap. Farrèr bokst de bal weg. Klungelig pakt Galante de bal. Sierra rent richting de bal. Sierra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - VfL Triesenberg 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 8%, VfL Triesenberg 92%.
AS Pluto - VfL Triesenberg 24:0