Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-10 19:24
  • Bekerwedstrijd: Eindronde
  • Stadion: Heracles Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15924
Heracles FC Leghem
442t Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 21.1
very good Schieten average
adequate Passen weak
excellent Verdedigen weak


1e minuut.
Defays rent richting de bal. Defays geeft de bal voor. Verhé speelt de bal door. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens draait met de bal, schiet en ... Serediuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Klungelig pakt Di Ciocco de bal. Di Ciocco geeft een lange en hoge pass. Defays is nu in balbezit. Cammerata onderschept slim de pass. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 1:0

5e minuut.
Cammerata onderschept slim de pass. Defays is nu in balbezit. Cammerata onderschept slim de pass. Cammerata draait met de bal, schiet en ... De Meulemeester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 2:0

6e minuut.
Goessens rent richting de bal. Cammerata onderschept slim de pass. Cammerata met een sublieme pass. Niculescu rent richting de bal. Niculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 3:0

10e minuut.
Cammerata rent richting de bal. Cammerata speelt de bal door. Broseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Broseghini geeft de bal voor. Niculescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De Meulemeester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Defays probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niculescu rent richting de bal. Niculescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Schooten de bal onder controle te krijgen. Basor kopt de bal weg. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu schiet op doel. De Meulemeester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 4:0

12e minuut.
Cammerata passt de bal in één keer door. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu passt de bal zonder na te denken. Cammerata rent richting de bal. Cammerata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Broseghini met een sublieme pass. Di Ciocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ciocco passt de bal in één keer door. Cammerata rent richting de bal. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Di Ciocco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Witte kopt de bal weg. Barman rent richting de bal. Basor is nu in balbezit. Basor met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 5:0

19e minuut.
Schooten met een harde bal richting middenveld. Basor kopt de bal weg. Defays bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata verovert de bal door een tackle van achteren. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Defays geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Witte de bal. Heck rent richting de bal. Cammerata onderschept slim de pass. Cammerata schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Niculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculescu schiet op doel. De Meulemeester maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 6:0

22e minuut.
Martens met een sublieme pass. Daar is Goerlandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goerlandt passt de bal zonder na te denken. Niculescu rent richting de bal. Niculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 7:0

26e minuut.
Di Ciocco geeft de bal voor. Defays kopt de bal weg. Niculescu rent richting de bal. Niculescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 8:0

30e minuut.
Defays onderschept slim de pass. Defays geeft een lange en hoge pass. Barman speelt de bal door. Klungelig pakt Di Ciocco de bal. Di Ciocco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Basor rent richting de bal. Basor geeft een hoge lob. Daar is Heck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata draait met de bal, schiet en ... De Meulemeester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niculescu rent richting de bal. Niculescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Broseghini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basor geeft een hoge lob. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata schiet op doel. Defays probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Fronczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Defays, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Broseghini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cammerata springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Defays trapt de bal weg. Barman kopt de bal weg. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 9:0

39e minuut.
Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu passt de bal met de wreef. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata onderschept slim de pass. Cammerata schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Basor is nu in balbezit. Broseghini geeft een hoge lob. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu schiet op doel. De Meulemeester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 18%, FC Leghem 82%.
Heracles - FC Leghem 10:0

46e minuut.
Cammerata passt de bal met de wreef. Tollebeek is nu in balbezit. Niculescu begaat een overtreding. Niculescu krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Di Ciocco geeft de bal voor. Schooten heeft problemen om de bal te vangen. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu geeft een hoge lob. Cammerata maakt een snoekduik en kopt de bal. De Meulemeester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schooten is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De Meulemeester trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cammerata met een snelle inworp. Broseghini geeft een hoge lob. Niculescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 11:0

53e minuut.
Goerlandt passt de bal in één keer door. Heck rent richting de bal. Cammerata onderschept slim de pass. Basor bereikt de bal nog maar net als eerste. Basor geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Basor heeft problemen om de bal te vangen. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basor. Basor krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Niculescu de bal onder controle te krijgen. Schooten rent richting de bal. Niculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cammerata controleert de bal met de borst. Goessens is nu in balbezit. Cammerata onderschept slim de pass. Cammerata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 12:0

66e minuut.
Broseghini speelt de bal door. Defays probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata draait met de bal, schiet en ... Defays probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 13:0

67e minuut.
Goerlandt passt de bal in één keer door. De Witte heeft problemen om de bal te vangen. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata schiet op doel. De Meulemeester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 14:0

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat De Meulemeester niet meer kan verder spelen. Van Hove komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cammerata is nu in balbezit. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. Schooten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Van Hove maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Defays de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 15:0

69e minuut.
De Witte geeft de bal voor. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu geeft een lange en hoge pass. Broseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Broseghini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Heck geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broseghini met een snelle inworp. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De Laet passt de bal met de wreef. Goessens is nu in balbezit. Basor onderschept slim de pass. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Basor probeert de bal aan de voet te houden. Cammerata is nu in balbezit. Defays legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cammerata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niculescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 16:0

82e minuut.
Broseghini speelt de bal door. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Defays rent richting de bal. Cammerata onderschept slim de pass. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. Van Hove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cammerata rent richting de bal. Cammerata draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Niculescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Heck de bal. Heck verovert de bal door een tackle van achteren. Broseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Broseghini geeft de bal voor. Van Hove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cammerata rent richting de bal. Cammerata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 17:0

88e minuut.
Di Ciocco is nu in balbezit. Di Ciocco met een sublieme pass. Broseghini met een sublieme pass. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - FC Leghem 18:0

89e minuut.
Goerlandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata onderschept slim de pass. De Witte speelt de bal door. Broseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Broseghini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 17%, FC Leghem 83%.
Heracles - FC Leghem 18:0