Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi U21 Česká republika U21
Suomi 4-3-1-2 Tactiek Suomi
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 55.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


17e minuut.
Nyrönen kopt de bal weg. Myllykoski rent richting de bal. Lukovský maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lukovský naar de kleedkamers voor een vroege douche. Myllykoski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Holmström is nu in balbezit. Holmström geeft de bal voor. Zítek heeft problemen om de bal te vangen. Laihinen is nu in balbezit. Laihinen schiet op doel. Beňa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Macák probeert de bal met de borst te controleren. Nokela onderschept slim de pass. Nokela speelt de bal door. Myllykoski rent richting de bal. Myllykoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Česká republika U21 1:0

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beňa trapt de bal weg. Nyrönen kopt de bal weg. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski geeft de bal voor. Beňa bokst de bal weg. Stehno is nu in balbezit. Laihinen onderschept slim de pass. Laihinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Česká republika U21 2:0

34e minuut.
Macák geeft de bal voor. Pohanka kopt de bal weg. Kopiník speelt de bal door. Řehák is nu in balbezit. Řehák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salolatva komt het veld opgelopen. Kalliomaa komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela passt de bal met de wreef. Myllykoski rent richting de bal. Nokela rent richting de bal. Nokela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 45%, Česká republika U21 55%.
Suomi U21 - Česká republika U21 2:0

46e minuut.
Drahorád komt het veld opgelopen. Purmonen komt het veld opgelopen. Cikryt komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Huhta onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Macák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cikryt rent richting de bal. Cikryt schiet op doel. Jakola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Stehno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehno passt de bal in één keer door. Kerský heeft problemen om de bal te vangen. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Buitenspel voor Řehák. Goede buitenspelval van de verdediging. Viitanen komt het veld opgelopen. Dobroň komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Huhta geeft de bal voor. Salolatva kopt de bal weg. Klungelig pakt Zítek de bal. Viitanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Viitanen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomaa onderschept slim de pass. Kalliomaa met een sublieme pass. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák onderschept slim de pass. Cikryt heeft problemen om de bal te vangen. Cikryt draait met de bal, schiet en ... Jakola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Česká republika U21 2:1

71e minuut.
Drahorád verovert de bal door een tackle van achteren. Harakainen rent richting de bal. Dobroň rent richting de bal. Dobroň geeft een lange en hoge pass. Řehák maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cikryt kopt de bal weg. Vanhalakka speelt de bal door. Daar is Nyrönen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cikryt is nu in balbezit. Cikryt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jakola trapt de bal weg van het doel. Purmonen kopt de bal weg. Nokela geeft een hoge lob. Kalliomaa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 63%, Česká republika U21 37%.
Suomi U21 - Česká republika U21 2:1