Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-13 21:59
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Swiss Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3244
Swiss Águias FC
2x2 Tactiek *2x2*
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 49.3
slecht Schieten solide
matig Passen matig
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Imker bereikt de bal nog maar net als eerste. Imker passt de bal zonder na te denken. Arrué bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Maurer is nu in balbezit. Marinho onderschept slim de pass. Marinho met een sublieme pass. Lima is nu in balbezit. Lima haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Marinho onderschept slim de pass. Marinho speelt de bal door. Lima is nu in balbezit. Lima schiet op doel. Van Camp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Águias FC 0:1

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Lima de bal onder controle te krijgen. Imker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima schiet op doel. Van Camp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Águias FC 0:2

8e minuut.
Imker bereikt de bal nog maar net als eerste. Imker passt de bal in één keer door. Maurer rent richting de bal. Maurer draait met de bal, schiet en ... Silaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kallioniemi passt de bal zonder na te denken. Marinho is nu in balbezit. Marinho speelt de bal door. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Maurer kopt de bal weg. Imker is nu in balbezit. Lima onderschept slim de pass. Lima schiet op doel. Van Camp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Águias FC 0:3

13e minuut.
Maurer met een sublieme pass. Imker rent richting de bal. Imker passt de bal in één keer door. Lima rent richting de bal. Lima haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Marinho onderschept slim de pass. Marinho geeft een hoge lob. Lima rent richting de bal. Klungelig pakt Lima de bal. Lima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Águias FC 0:4

17e minuut.
Maurer speelt de bal door. Imker is nu in balbezit. Imker passt de bal zonder na te denken. Olejnicki is nu in balbezit. Olejnicki passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marinho zal de hoekschop nemen. Lima is nu in balbezit. Lima schiet op doel. Van Camp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Águias FC 0:5

18e minuut.
Maurer probeert naar een medespeler te passen. Imker is nu in balbezit. Marinho onderschept slim de pass. Marinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Van Camp trapt de bal weg. Maurer is nu in balbezit. Maurer schiet op doel. Silaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Lima kan de bal niet met de borst controleren. Imker is nu in balbezit. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima haalt uit met een fantastische trap. Van Camp probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kallioniemi is nu in balbezit. Kallioniemi passt de bal met de wreef. Lima is nu in balbezit. Lima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Águias FC 0:6

30e minuut.
Imker speelt de bal door. Olejnicki rent richting de bal. Olejnicki geeft de bal voor. Maurer is nu in balbezit. Maurer schiet op doel. Silaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Imker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima onderschept slim de pass. Lima heeft problemen om de bal te vangen. Lima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Águias FC 0:7

41e minuut.
Inworp. Marinho met de inworp. Lima rent richting de bal. Lima haalt uit met een fantastische trap. Van Camp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Águias FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 58%, Águias FC 42%.
Swiss - Águias FC 0:8

52e minuut.
Marinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marinho probeert naar een medespeler te passen. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Águias FC 0:9

60e minuut.
Maurer schiet op doel. Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Lima rent richting de bal. Lima schiet op doel. Van Camp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Águias FC 0:10

69e minuut.
Quintanilha verovert de bal door een tackle van achteren. Quintanilha met een sublieme pass. Klelis speelt de bal door. Maurer rent richting de bal. Maurer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Marinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho passt de bal zonder na te denken. Imker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Imker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kerský komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 52%, Águias FC 48%.
Swiss - Águias FC 0:10