Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika U21 Hellas U21
Grecja Tactiek Cru21
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
53.5 gemiddelde waardering 54.7
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Drahorád rent richting de bal. Macák bereikt de bal nog maar net als eerste. Macák passt de bal zonder na te denken. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Drahorád is nu in balbezit. Kabourakis onderschept slim de pass. Macák onderschept slim de pass. Macák geeft de bal voor. Ododiadis heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kerský geeft een hoge lob. Drahorád rent richting de bal. Mantzanas begaat een overtreding. Mantzanas krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Stehno passt de bal met de wreef. Dobroň met een sublieme pass. Pagoulatos onderschept slim de pass. Pohanka heeft problemen om de bal te vangen. Pohanka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kasapis passt de bal in één keer door. Klelis is nu in balbezit. Klelis passt de bal in één keer door. Daar is Paravas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paravas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 44%, Hellas U21 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Česká republika U21 - Hellas U21 0:0

46e minuut.
Andrlík komt het veld opgelopen. Cikryt komt het veld opgelopen. Maladenis komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zolotas komt het veld opgelopen. Tobras komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaminis komt het veld opgelopen. Kopiník komt het veld opgelopen. Švadlena komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Švadlena is nu in balbezit. Švadlena speelt de bal door. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák draait met de bal, schiet en ... Paraskevopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Hellas U21 1:0

79e minuut.
Chondrogiannis probeert naar een medespeler te passen. Kaminis rent richting de bal. Kaminis probeert naar een medespeler te passen. Paravas is nu in balbezit. Paravas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chondrogiannis kopt de bal weg. Tobras rent richting de bal. Tobras passt de bal zonder na te denken. Paravas rent richting de bal. Paravas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Maladenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravas is nu in balbezit. Maladenis rent richting de bal. Maladenis schiet op doel. Beňa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Česká republika U21 - Hellas U21 1:1

83e minuut.
Daar is Zolotas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cikryt verovert de bal door een tackle van achteren. Cikryt passt de bal in één keer door. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 61%, Hellas U21 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Česká republika U21 - Hellas U21 1:1