Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-17 21:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Navua Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2734
Navua Real Club VHS
433 Tactiek edy prueba
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 38.6
solid Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen average


2e minuut.
Steven bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steven is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mężyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orlandini springt en kopt de bal. Viktorin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navua - Real Club VHS 1:0

16e minuut.
Gallone onderschept slim de pass. Fredericks verovert de bal door een tackle van achteren. Fredericks passt de bal met de wreef. Steven heeft problemen om de bal te vangen. Steven haalt uit met een fantastische trap. Viktorin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Westwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Westwood geeft de bal voor. Orlandini is nu in balbezit. Steven is nu in balbezit. Steven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navua 31%, Real Club VHS 69%.
Navua - Real Club VHS 1:0

51e minuut.
Kovács geeft een hoge lob. Ansolini kopt de bal weg. Orlandini speelt de bal door. Fredericks bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredericks draait met de bal, schiet en ... Viktorin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Frassinelli heeft problemen om de bal te vangen. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Germanek begaat een overtreding. Germanek krijgt een gele kaart. Orlandini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mężyk met een snel genomen vrije trap. Fredericks rent richting de bal. Fredericks haalt uit met een fantastische trap. Viktorin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Gallone speelt de bal door. Pollock met een sublieme pass. Fredericks rent richting de bal. Fredericks haalt uit met een fantastische trap. Viktorin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navua - Real Club VHS 2:0

68e minuut.
Germanek probeert de bal aan de voet te houden. Pollock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollock passt de bal in één keer door. Fredericks bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredericks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Steven met een sublieme pass. Fredericks bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Germanek zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Germanek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Germanek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fredericks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mężyk komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gallone geeft de bal voor. Inworp. Arežina met een snelle inworp. Steven bereikt de bal nog maar net als eerste. Steven geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pollock passt de bal met de wreef. Arežina rent richting de bal. Arežina geeft een lange en hoge pass. Orlandini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navua - Real Club VHS 3:0

83e minuut.
Westwood geeft de bal voor. Bernard speelt de bal door. Steven rent richting de bal. Steven geeft een lange en hoge pass. Vărzaru kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fredericks rent richting de bal. Fredericks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Navua - Real Club VHS 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navua 35%, Real Club VHS 65%.
Navua - Real Club VHS 4:0