Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi U21 Scotland U21
Suomi 4-3-1-2 Tactiek yayami omate
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 45.8
very good Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Raatikainen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert MacKeggie de bal onder controle te krijgen. Viitanen rent richting de bal. Viitanen haalt uit met een fantastische trap. MacOwen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Viitanen bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeggie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viitanen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nokela kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Scotland U21 1:0

11e minuut.
Raatikainen is nu in balbezit. Raatikainen passt de bal in één keer door. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva draait met de bal, schiet en ... MacOwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Scotland U21 2:0

14e minuut.
MacBeth probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Lewis de bal onder controle te krijgen. Dempsie is nu in balbezit. MacLeister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLeister schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lewis kopt de bal weg. Klungelig pakt Milligan de bal. Milligan speelt de bal door. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis haalt uit met een fantastische trap. Jakola bokst de bal weg.

25e minuut.
MacGuire is nu in balbezit. Salolatva onderschept slim de pass. Nokela heeft problemen om de bal te vangen. Nokela geeft een lange en hoge pass. MacKeggie kopt de bal weg. MacOwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Daar is Milligan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milligan geeft de bal voor. Nyrönen heeft problemen om de bal te vangen. Lewis geeft een lange en hoge pass. Huhta onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lewis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacLeister springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nokela met een snelle inworp. Holmström bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmström geeft een lange en hoge pass. Raatikainen maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt MacKeggie de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nokela neemt de hoekschop. Viitanen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Scotland U21 3:0

45e minuut.
Nyrönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyrönen geeft de bal voor. MacTavish is nu in balbezit. Viitanen onderschept slim de pass. Viitanen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Pirttioja komt het veld opgelopen. Kaleva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 48%, Scotland U21 52%.
Suomi U21 - Scotland U21 3:0

46e minuut.
Inworp. Nyrönen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft een lange en hoge pass. Kaleva krijgt zijn hoofd ertegen. MacOwen bokst de bal weg.

53e minuut.
Doeltrap. Macgregor komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Harakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Harakainen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milligan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacRaith geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Kalliomaa komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Nokela is nu in balbezit. Macgregor is nu in balbezit. Nokela verovert de bal door een tackle van achteren. Nokela geeft een lange en hoge pass. Kaleva krijgt zijn hoofd ertegen. MacOwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalliomaa rent richting de bal. Kalliomaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Scotland U21 4:0

60e minuut.
Milligan speelt de bal door. Daar is Lewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis met een sublieme pass. MacLeister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLeister draait met de bal, schiet en ... Jakola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Inworp. Myllykoski komt het veld opgelopen. Milligan met de inworp. MacRaith geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert MacLeister de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Dalgleish komt het veld opgelopen. Oikarainen komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Macgregor de bal. Kaleva is nu in balbezit. Kaleva haalt uit met een fantastische trap. MacOwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Oikarainen met een sublieme pass. Kalliomaa speelt de bal door. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski geeft de bal voor. Kaleva maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 48%, Scotland U21 52%.
Suomi U21 - Scotland U21 4:0