Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-16 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Juan N. Lopez
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6642
Reboceros de La Piedad TCB
copa 2.0 Tactiek 532
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 49.4
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen formidable


3e minuut.
Martziano speelt de bal door. Baduel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique geeft de bal voor. Kanar maakt een snoekduik en kopt de bal. Pascalin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Baduel is nu in balbezit. Beketov onderschept slim de pass. Beketov geeft de bal voor. Kanar rent richting de bal. Kanar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gołkowski rent richting de bal. Gaweł verovert de bal door een tackle van achteren. Gaweł probeert naar een medespeler te passen. Cacique is nu in balbezit. Cacique schiet op doel. Pascalin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cacique geeft de bal voor. Pascalin bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bujnowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kanar kan de bal niet met de borst controleren. Cacique rent richting de bal. Cacique haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros de La Piedad - TCB 1:0

29e minuut.
Valdéz geeft een lange en hoge pass. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fidler krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bisgaard is nu in balbezit. Bisgaard geeft een lange en hoge pass. Fidler kopt de bal weg. Alptek rent richting de bal. Matuszewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Alptek rent richting de bal. Gaweł onderschept slim de pass. Gaweł geeft een lange en hoge pass. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Degollado geeft een hoge lob. Fane probeert de bal aan de voet te houden. Cacique is nu in balbezit. Kanar rent richting de bal. Kanar schiet op doel. Pascalin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reboceros de La Piedad 48%, TCB 52%.
Reboceros de La Piedad - TCB 1:0

48e minuut.
Beketov onderschept slim de pass. Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski probeert naar een medespeler te passen. Cacique is nu in balbezit. Cacique haalt uit met een fantastische trap. Pascalin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kanar rent richting de bal. Kanar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Valdéz onderschept slim de pass. Valdéz geeft een lange en hoge pass. Kanar rent richting de bal. Kanar draait met de bal, schiet en ... Pascalin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Gołkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar passt de bal in één keer door. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique schiet op doel. Pascalin bokst de bal weg.

70e minuut.
Matuszewski passt de bal met de wreef. De Faría geeft een lange en hoge pass. Cacique is nu in balbezit. Cacique draait met de bal, schiet en ... Pascalin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros de La Piedad - TCB 2:0

86e minuut.
Matuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz geeft de bal voor. Baduel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baduel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reboceros de La Piedad 40%, TCB 60%.
Reboceros de La Piedad - TCB 2:0