Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-17 19:28
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Postboys Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2001
Postboys HO Veltem
f3 Tactiek mid
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 36.5
matig Schieten goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Van Dael geeft een hoge lob. Inworp. Bohălţeanu met een snelle inworp. Lód is nu in balbezit. Lód haalt uit met een fantastische trap. Ruddere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bruckmann rent richting de bal. Bruckmann speelt de bal door. Switten is nu in balbezit. Laureys is nu in balbezit. Laureys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wellens geeft de bal voor. Bohălţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Switten bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys rent richting de bal. Laureys schiet op doel. Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - HO Veltem 0:1

34e minuut.
Colenbrander geeft een lange en hoge pass. Kispál kopt de bal weg. Daar is Lód, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Van Dael onderschept slim de pass. Van Dael probeert naar een medespeler te passen. Kispál is nu in balbezit. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Postboys - HO Veltem 1:1

40e minuut.
Bruckmann geeft de bal voor. Colenbrander bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ambrocii naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Wellens passt de bal zonder na te denken. Daar is Laureys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laureys schiet op doel. Bakboord probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - HO Veltem 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 52%, HO Veltem 48%.
Postboys - HO Veltem 1:2

46e minuut.
Bruckmann probeert naar een medespeler te passen. Switten is nu in balbezit. Bohălţeanu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bohălţeanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bohălţeanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

48e minuut.
Van Dael is nu in balbezit. Van Dael geeft een hoge lob. Switten bereikt de bal nog maar net als eerste. Switten haalt uit met een fantastische trap. Haye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Laureys heeft problemen om de bal te vangen. Mirallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys onderschept slim de pass. Laureys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kispál speelt de bal door. Wellens heeft problemen om de bal te vangen. Kispál begaat een overtreding. Kispál krijgt een gele kaart. Wellens raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wellens kan niet meer verder spelen. Autreve komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Buttiens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys draait met de bal, schiet en ... Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - HO Veltem 1:3

75e minuut.
Verschuere verovert de bal door een tackle van achteren. Verschuere speelt de bal door. Colenbrander bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys verovert de bal door een tackle van achteren. Laureys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - HO Veltem 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 60%, HO Veltem 40%.
Postboys - HO Veltem 1:4