Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-15 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wolfheart Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3084
Wolfheart Szachtior Bytom
532c Tactiek 352
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 32.2
good Schieten solid
average Passen weak
average Verdedigen weak


6e minuut.
Olewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. González Mourinho verovert de bal door een tackle van achteren. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfheart - Szachtior Bytom 1:0

9e minuut.
Bergstrøm passt de bal zonder na te denken. González Mourinho rent richting de bal. González Mourinho passt de bal zonder na te denken. Leggeri rent richting de bal. Leggeri schiet op doel. Dittman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kutlular geeft een lange en hoge pass. Udod geeft de bal voor. Bergstrøm heeft problemen om de bal te vangen. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński haalt uit met een fantastische trap. Nešković bokst de bal weg. Niewczas is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kutlular is nu in balbezit. Kutlular passt de bal zonder na te denken. Derdaś probeert naar een medespeler te passen. Leggeri rent richting de bal. Leggeri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Derdaś rent richting de bal. Derdaś passt de bal met de wreef. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri draait met de bal, schiet en ... Dittman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfheart - Szachtior Bytom 2:0

42e minuut.
Bergstrøm rent richting de bal. Poborny verovert de bal door een tackle van achteren. Poborny met een sublieme pass. Suliński rent richting de bal. Suliński haalt uit met een fantastische trap. Nešković bokst de bal weg.

43e minuut.
Udod kopt de bal weg. Niewczas probeert de bal aan de voet te houden. Derdaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas onderschept slim de pass. Niewczas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfheart 58%, Szachtior Bytom 42%.
Wolfheart - Szachtior Bytom 2:0

46e minuut.
Silber komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bergstrøm met een sublieme pass. Leggeri met een sublieme pass. Kutlular speelt de bal door. de la Chica rent richting de bal. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. Dittman bokst de bal weg.

58e minuut.
de la Chica onderschept slim de pass. Kutlular probeert naar een medespeler te passen. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Knysak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfheart - Szachtior Bytom 3:0

73e minuut.
Leggeri geeft een lange en hoge pass. Suliński rent richting de bal. Suliński probeert naar een medespeler te passen. Niewczas rent richting de bal. Niewczas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
de la Chica rent richting de bal. Pazura is nu in balbezit. Pazura passt de bal met de wreef. de la Chica rent richting de bal. de la Chica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfheart 53%, Szachtior Bytom 47%.
Wolfheart - Szachtior Bytom 3:0