Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-20 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: gmochy Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9310
gmochy fc samb
antidotum Tactiek nastérix
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
50.9 gemiddelde waardering 30.2
formidable Schieten weak
very good Passen weak
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Vulpescu kopt de bal weg. Schiavone geeft een lange en hoge pass. Karinthy is nu in balbezit. Karinthy schiet op doel. Savaşçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - fc samb 1:0

6e minuut.
Tazegül rent richting de bal. Tazegül geeft een lange en hoge pass. Karinthy kopt de bal weg. Claasen rent richting de bal. Claasen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Doucouré kopt de bal weg. Schiavone is nu in balbezit. Schiavone passt de bal met de wreef. Tudose is nu in balbezit. Tudose schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Claasen kopt de bal weg. Karinthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Laob verovert de bal door een tackle van achteren. Claasen onderschept slim de pass. Claasen draait met de bal, schiet en ... Savaşçı bokst de bal weg.

12e minuut.
Vulpescu speelt de bal door. Schiavone is nu in balbezit. Schiavone geeft een hoge lob. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Tazegül bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazegül geeft de bal voor. Laob is nu in balbezit. Claasen onderschept slim de pass. Claasen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucouré legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tudose raakt geblesseerd tijdens het duel. Claasen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Savaşçı bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Doucouré bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose verovert de bal door een tackle van achteren. Torsvik met een sublieme pass. Klungelig pakt Tudose de bal. Tudose schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Diange-Faye heeft problemen om de bal te vangen. Vulpescu verovert de bal door een tackle van achteren. Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone geeft een hoge lob. Claasen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - fc samb 2:0

33e minuut.
Daar is Tazegül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tazegül met een sublieme pass. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen draait met de bal, schiet en ... Savaşçı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - fc samb 3:0

38e minuut.
Brousseau kopt de bal weg. Vulpescu is nu in balbezit. Vulpescu probeert naar een medespeler te passen. Karinthy rent richting de bal. Karinthy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Savaşçı probeert naar een medespeler te passen. Marchi probeert naar een medespeler te passen. Schiavone heeft problemen om de bal te vangen. Schiavone geeft een hoge lob. Karinthy springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brands geeft een hoge lob. Tudose kopt de bal weg. Claasen is nu in balbezit. Claasen draait met de bal, schiet en ... Savaşçı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - fc samb 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 26%, fc samb 74%.
gmochy - fc samb 4:0

46e minuut.
Tazegül geeft een hoge lob. Tudose kopt de bal weg. Klungelig pakt Badji de bal. Karinthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karinthy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Schiavone geeft de bal voor. Tudose kopt de bal weg. Karinthy is nu in balbezit. Karinthy draait met de bal, schiet en ... Savaşçı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sakmo kopt de bal weg. Marchi geeft een lange en hoge pass. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Marchi geeft een hoge lob. Tudose kopt de bal weg. Claasen rent richting de bal. Claasen haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - fc samb 5:0

62e minuut.
Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone geeft de bal voor. Karinthy is nu in balbezit. Karinthy schiet op doel. Savaşçı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - fc samb 6:0

63e minuut.
Brousseau probeert naar een medespeler te passen. Tour heeft problemen om de bal te vangen. Mudden bereikt de bal nog maar net als eerste. Karinthy verovert de bal door een tackle van achteren. Karinthy haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Vulpescu geeft een hoge lob. Karinthy kopt de bal weg. Claasen is nu in balbezit. Claasen schiet op doel. Savaşçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - fc samb 7:0

70e minuut.
Doeltrap. Collor met een harde bal richting middenveld. Tazegül kopt de bal weg. Karinthy rent richting de bal. Karinthy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karinthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karinthy draait met de bal, schiet en ... Savaşçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Schiavone met een snelle inworp. Tazegül probeert naar een medespeler te passen. Schiavone geeft een hoge lob. Tudose springt en kopt de bal. Savaşçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - fc samb 8:0

75e minuut.
Tazegül is nu in balbezit. Tazegül speelt de bal door. Claasen rent richting de bal. Claasen schiet op doel. Savaşçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - fc samb 9:0

80e minuut.
Torsvik onderschept slim de pass. Karinthy rent richting de bal. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - fc samb 10:0

83e minuut.
Tazegül passt de bal zonder na te denken. Sakmo rent richting de bal. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen schiet op doel. Savaşçı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - fc samb 11:0

88e minuut.
Karinthy kopt de bal weg. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Torsvik probeert naar een medespeler te passen. Tudose rent richting de bal. Tudose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - fc samb 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 31%, fc samb 69%.
gmochy - fc samb 12:0