Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Games Team Foxes Cawthra North
Normal Tactiek rain cloud
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 55.8
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Van der Mollen verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylas onderschept slim de pass. Kobylas met een sublieme pass. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Hach draait met de bal, schiet en ... Rivera Carrera probeert de bal aan de voet te houden. Kobylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylas geeft de bal voor. Rivera Carrera probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pacułt met een sublieme pass. Hach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hach passt de bal met de wreef. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:1

6e minuut.
Koszyc speelt de bal door. Przyszlak heeft problemen om de bal te vangen. Przyszlak passt de bal in één keer door. Matheisz kan de bal niet met de borst controleren. Matheisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:2

7e minuut.
Williams rent richting de bal. Falsetti onderschept slim de pass. Falsetti met een sublieme pass. Hach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hach passt de bal met de wreef. Madden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:3

9e minuut.
Matheisz is nu in balbezit. Rivera Carrera is nu in balbezit. Matheisz verovert de bal door een tackle van achteren. Matheisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:4

11e minuut.
Alvarez onderschept slim de pass. Bobek rent richting de bal. Bobek passt de bal in één keer door. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Alvarez passt de bal in één keer door. Przyszlak probeert naar een medespeler te passen. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:5

14e minuut.
Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Bobek is nu in balbezit. Bobek passt de bal met de wreef. Matheisz rent richting de bal. Matheisz haalt uit met een fantastische trap. Madden bokst de bal weg. Hach bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:6

18e minuut.
Amado is nu in balbezit. Hach onderschept slim de pass. Hach passt de bal met de wreef. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Chursky trapt de bal weg. Alvarez geeft de bal voor. Rivera Carrera heeft problemen om de bal te vangen. Matheisz rent richting de bal. Matheisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Arsenault de bal. Kobylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylas passt de bal zonder na te denken. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Rivera Carrera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarez met een snelle inworp. Bobek rent richting de bal. Bobek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:7

22e minuut.
Moreau heeft problemen om de bal te vangen. Bobek rent richting de bal. Alvarez rent richting de bal. Bobek rent richting de bal. Bobek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pacułt met een sublieme pass. Van der Mollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hach verovert de bal door een tackle van achteren. Hach geeft een hoge lob. Bobek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:8

29e minuut.
Paterson speelt de bal door. Bobek is nu in balbezit. Bobek passt de bal in één keer door. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Matheisz is nu in balbezit. Chursky rent richting de bal. Matheisz onderschept slim de pass. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:9

33e minuut.
Amado probeert de bal met de borst te controleren. Kobylas is nu in balbezit. Kobylas probeert naar een medespeler te passen. Hach rent richting de bal. Hach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:10

36e minuut.
Rivera Carrera heeft problemen om de bal te vangen. Kobylas speelt de bal door. Klungelig pakt Bobek de bal. Bobek draait met de bal, schiet en ... Madden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:11

39e minuut.
Hach haalt uit met een fantastische trap. Chursky verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alvarez neemt de hoekschop. Hach krijgt zijn hoofd ertegen. Madden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez speelt de bal door. Bobek is nu in balbezit. Bobek draait met de bal, schiet en ... Chursky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alvarez neemt de hoekschop. Hach kopt de bal weg. Madden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bobek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:12

43e minuut.
Przyszlak rent richting de bal. Przyszlak met een sublieme pass. Hach rent richting de bal. Matheisz rent richting de bal. Matheisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:13

44e minuut.
Hach verovert de bal door een tackle van achteren. Przyszlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyszlak passt de bal met de wreef. Daar is Bobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Foxes 86%, Cawthra North 14%.
Games Team Foxes - Cawthra North 0:14

46e minuut.
Kobylas speelt de bal door. Falsetti rent richting de bal. Falsetti geeft de bal voor. Bobek is nu in balbezit. Bobek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Madden met een harde bal richting middenveld. Lemaître kopt de bal weg. Matheisz rent richting de bal. Hach is nu in balbezit. Hach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:15

49e minuut.
Hach rent richting de bal. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz passt de bal met de wreef. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:16

50e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Moreau heeft problemen om de bal te vangen. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz onderschept slim de pass. Matheisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:17

51e minuut.
Bobek probeert naar een medespeler te passen. Van der Mollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek maakt een afschuwelijke overtreding. Bobek krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Hach is nu in balbezit. Hach met een sublieme pass. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz draait met de bal, schiet en ... Madden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:18

56e minuut.
Daar is Moreau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matheisz onderschept slim de pass. Przyszlak probeert naar een medespeler te passen. Hach rent richting de bal. Hach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:19

59e minuut.
Pacułt speelt de bal door. Daar is Bobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobylas speelt de bal door. Matheisz probeert de bal met de borst te controleren. Matheisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:20

61e minuut.
Alvarez geeft een lange en hoge pass. Rivera Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz onderschept slim de pass. Matheisz draait met de bal, schiet en ... Madden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:21

62e minuut.
Kobylas passt de bal met de wreef. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek probeert naar een medespeler te passen. Hach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alvarez zal de hoekschop nemen. Matheisz rent richting de bal. Matheisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:22

65e minuut.
Chursky kopt de bal weg. Alvarez rent richting de bal. Alvarez speelt de bal door. Hach rent richting de bal. Hach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:23

67e minuut.
Rivera Carrera rent richting de bal. Matheisz verovert de bal door een tackle van achteren. Bobek rent richting de bal. Bobek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:24

69e minuut.
Kobylas geeft een hoge lob. Rivera Carrera controleert de bal met de borst. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz schiet op doel. Madden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:25

69e minuut.
Hach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kelly komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Alvarez passt de bal met de wreef. Chursky bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz verovert de bal door een tackle van achteren. Matheisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rivera Carrera is nu in balbezit. Rivera Carrera geeft de bal voor. Pacułt kopt de bal weg. Kelly rent richting de bal. Kelly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:26

74e minuut.
Pacułt geeft de bal voor. Rivera Carrera kopt de bal weg. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly geeft een lange en hoge pass. Matheisz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Madden met een harde bal richting middenveld. Alvarez kopt de bal weg. Kelly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:27

76e minuut.
Matheisz met een sublieme pass. Paterson is nu in balbezit. Paterson geeft een lange en hoge pass. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:28

80e minuut.
Kobylas geeft de bal voor. Rivera Carrera heeft problemen om de bal te vangen. Matheisz rent richting de bal. Bobek is nu in balbezit. Bobek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Matheisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matheisz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Matheisz kopt de bal weg. Bobek rent richting de bal. Bobek passt de bal zonder na te denken. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:29

86e minuut.
Falsetti geeft de bal voor. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz heeft problemen om de bal te vangen. Matheisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:30

89e minuut.
Chursky is nu in balbezit. Matheisz onderschept slim de pass. Matheisz passt de bal in één keer door. Kelly is nu in balbezit. Kelly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:31

90e minuut.
Alvarez met een snelle inworp. Pacułt heeft problemen om de bal te vangen. Pacułt geeft een hoge lob. Matheisz rent richting de bal. Matheisz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Chursky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Cawthra North 0:32

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Foxes 89%, Cawthra North 11%.
Games Team Foxes - Cawthra North 0:32