Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESC Kriessern CHROBRY_1946
451 Tactiek 1 Kondi
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
24.5 gemiddelde waardering 47.2
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


6e minuut.
Von Gunten raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Clown komt het veld opgelopen. Möckli met een snelle inworp. Fux rent richting de bal. Fux draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Tarzan geeft een hoge lob. Daar is Eichenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laportosa met een sublieme pass. Clown rent richting de bal. Clown draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hügli passt de bal zonder na te denken. Inworp. Möckli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fux rent richting de bal. Fux geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bürgi met een snelle inworp. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa geeft een lange en hoge pass. Clown springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:1

27e minuut.
Laportosa heeft problemen om de bal te vangen. Reiter probeert naar een medespeler te passen. Clown is nu in balbezit. Clown draait met de bal, schiet en ... Löffel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:2

37e minuut.
Klungelig pakt Reiter de bal. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown passt de bal zonder na te denken. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal draait met de bal, schiet en ... Löffel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:3

39e minuut.
Javaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovic is nu in balbezit. Pavlovic geeft een hoge lob. Clown rent richting de bal. Clown draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Fux is nu in balbezit. Fux probeert naar een medespeler te passen. Clown heeft problemen om de bal te vangen. Clown haalt uit met een fantastische trap. Löffel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Clown is nu in balbezit. Clown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:4

43e minuut.
Schletti heeft problemen om de bal te vangen. Schletti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Clown de bal. Fux rent richting de bal. Fux draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESC Kriessern 77%, CHROBRY_1946 23%.
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:4

48e minuut.
Pavlovic geeft de bal voor. Daar is Milchbubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fili met een sublieme pass. Clown kopt de bal weg. Klungelig pakt Milchbubi de bal. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal schiet op doel. Löffel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Möckli passt de bal in één keer door. Daar is Clown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hügli is nu in balbezit. Clown onderschept slim de pass. Clown draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klungelig pakt Taisch de bal. Möckli probeert naar een medespeler te passen. Fux speelt de bal door. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown draait met de bal, schiet en ... Löffel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Laportosa probeert naar een medespeler te passen. Möckli bereikt de bal nog maar net als eerste. Möckli met een sublieme pass. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal rent richting de bal. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:5

86e minuut.
Laportosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Milchbubi de bal. Clown met een sublieme pass. Von Siebenthal is nu in balbezit. Von Siebenthal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Möckli kopt de bal weg. Fux is nu in balbezit. Taisch is nu in balbezit. Fux onderschept slim de pass. Fux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESC Kriessern 78%, CHROBRY_1946 22%.
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:5