Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brillants Kangouraux fc samb
Normal Tactiek nastérix
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 58
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 50.7
weak Schieten very good
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Latorre is nu in balbezit. Latorre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Correa de bal. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
M`Baye onderschept slim de pass. Latorre verovert de bal door een tackle van achteren. Latorre speelt de bal door. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:1

6e minuut.
Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sy passt de bal met de wreef. Brousseau heeft problemen om de bal te vangen. Brousseau draait met de bal, schiet en ... Souque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:2

7e minuut.
Campagne heeft problemen om de bal te vangen. Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Traoré zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Traoré naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Diagne Diop is nu in balbezit. Diagne Diop geeft een lange en hoge pass. Sy kopt de bal weg. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Amadou Tall is nu in balbezit. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:3

14e minuut.
Latorre onderschept slim de pass. Latorre speelt de bal door. Correa met een sublieme pass. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... Souque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:4

16e minuut.
Correa rent richting de bal. Latorre is nu in balbezit. Latorre passt de bal zonder na te denken. Brousseau is nu in balbezit. Brousseau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Latorre passt de bal in één keer door. Correa rent richting de bal. Correa passt de bal zonder na te denken. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:5

22e minuut.
Sy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diagne Diop met een sublieme pass. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... Souque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:6

27e minuut.
Latorre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Correa de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. Lopez probeert de bal aan de voet te houden. Souque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:7

29e minuut.
Amadou Tall rent richting de bal. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall speelt de bal door. Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau haalt uit met een fantastische trap. Souque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa haalt uit met een fantastische trap. Souque werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Amadou Tall geeft de bal voor. Klungelig pakt Diagne Diop de bal. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Souque trapt de bal weg. Sy kopt de bal weg. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel. Souque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. Souque probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:8

32e minuut.
Campagne probeert naar een medespeler te passen. Daar is Diaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Třasoň rent richting de bal. Třasoň passt de bal met de wreef. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Rose is nu in balbezit. Třasoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Třasoň passt de bal met de wreef. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Latorre met een sublieme pass. Diagne Diop is nu in balbezit. Correa onderschept slim de pass. Correa draait met de bal, schiet en ... Souque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:9

41e minuut.
Souque met een harde bal richting middenveld. Třasoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Třasoň met een sublieme pass. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Souque trapt de bal weg. Brousseau is nu in balbezit. Brousseau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Sy kopt de bal weg. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall passt de bal zonder na te denken. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Třasoň met een sublieme pass. Correa is nu in balbezit. Correa passt de bal zonder na te denken. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall speelt de bal door. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brillants Kangouraux 87%, fc samb 13%.
Brillants Kangouraux - fc samb 0:10

46e minuut.
Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall is nu in balbezit. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa draait met de bal, schiet en ... Souque werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. Souque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:11

48e minuut.
Inworp. Sy met een snelle inworp. Amadou Tall probeert naar een medespeler te passen. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Rose heeft problemen om de bal te vangen. Sy speelt de bal door. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:12

50e minuut.
Latorre rent richting de bal. Correa rent richting de bal. Correa passt de bal zonder na te denken. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Correa rent richting de bal. Correa probeert naar een medespeler te passen. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... Souque probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Souque trapt de bal weg van het doel. Třasoň is nu in balbezit. Třasoň met een sublieme pass. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:13

54e minuut.
Latorre rent richting de bal. Latorre probeert naar een medespeler te passen. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lopez de bal onder controle te krijgen. Souque bokst de bal weg. Brousseau is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:14

56e minuut.
Sy met een sublieme pass. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre passt de bal zonder na te denken. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Brousseau draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Diagne Diop de bal onder controle te krijgen. Třasoň speelt de bal door. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Torsvik met een sublieme pass. Amadou Tall heeft problemen om de bal te vangen. Amadou Tall passt de bal met de wreef. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. Souque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Třasoň geeft de bal voor. Rose heeft problemen om de bal te vangen. Amadou Tall is nu in balbezit. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Amadou Tall passt de bal in één keer door. Třasoň rent richting de bal. Třasoň met een sublieme pass. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:15

67e minuut.
Wierszewski komt het veld opgelopen. Klungelig pakt Diaw de bal. Campagne rent richting de bal. Correa begaat een overtreding. Campagne wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Campagne kan niet meer verder spelen. Ibrahima Moreau komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Latorre probeert naar een medespeler te passen. Amadou Tall heeft problemen om de bal te vangen. Amadou Tall speelt de bal door. Brousseau is nu in balbezit. Brousseau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:16

73e minuut.
Correa is nu in balbezit. Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau passt de bal zonder na te denken. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:17

75e minuut.
Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau onderschept slim de pass. Brousseau probeert naar een medespeler te passen. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Souque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Třasoň met de inworp. Latorre is nu in balbezit. Latorre passt de bal met de wreef. Třasoň is nu in balbezit. Třasoň geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doucouré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Latorre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latorre passt de bal met de wreef. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:18

80e minuut.
Doucouré onderschept slim de pass. Latorre rent richting de bal. Latorre passt de bal in één keer door. Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau schiet op doel. Souque bokst de bal weg.

83e minuut.
Torsvik is nu in balbezit. Torsvik geeft de bal voor. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Souque trapt de bal weg van het doel. Třasoň kan de bal niet met de borst controleren. Třasoň passt de bal in één keer door. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lopez is nu in balbezit. Amadou Tall onderschept slim de pass. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brillants Kangouraux - fc samb 0:19

89e minuut.
Latorre probeert naar een medespeler te passen. Correa probeert de bal met de borst te controleren. M`Baye begaat een overtreding. M`Baye krijgt een gele kaart. Correa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Latorre komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brillants Kangouraux 83%, fc samb 17%.
Brillants Kangouraux - fc samb 0:19