Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Amatéri gisbernau
523 Tactiek popic
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 62.1
goed Schieten zeer goed
goed Passen formidabel
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Radomski speelt de bal door. Klungelig pakt Luginbühl de bal. Luginbühl met een sublieme pass. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej schiet op doel. Srnka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Moilanen rent richting de bal. Moilanen passt de bal met de wreef. Paraguai met een sublieme pass. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amatéri - gisbernau 0:1

14e minuut.
Moilanen passt de bal zonder na te denken. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar passt de bal in één keer door. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej schiet op doel. Srnka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Luginbühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Luginbühl met een sublieme pass. Brandenburger heeft problemen om de bal te vangen. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej schiet op doel. Srnka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. Srnka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Spišiak rent richting de bal. Junod onderschept slim de pass. Junod geeft een lange en hoge pass. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kopkas geeft een lange en hoge pass. Paraguai kopt de bal weg. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej draait met de bal, schiet en ... Srnka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amatéri - gisbernau 0:2

22e minuut.
Luginbühl met een snelle inworp. Radomski speelt de bal door. Mateja met een sublieme pass. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Moilanen passt de bal met de wreef. Mateja rent richting de bal. Mateja speelt de bal door. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Cigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luginbühl verovert de bal door een tackle van achteren. Luginbühl speelt de bal door. Daar is van de Haar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Haar schiet op doel. Srnka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Junod geeft een lange en hoge pass. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar rent richting de bal. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap. Srnka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hreško bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luginbühl zal de hoekschop nemen. Kolodžej springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amatéri - gisbernau 0:3

29e minuut.
Radomski met een sublieme pass. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar passt de bal in één keer door. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej draait met de bal, schiet en ... Srnka bokst de bal weg.

31e minuut.
Chitlyn kan de bal niet met de borst controleren. Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van de Haar de bal. van de Haar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amatéri - gisbernau 0:4

35e minuut.
Chitlyn geeft de bal voor. Paraschivu geeft een hoge lob. van de Haar kopt de bal weg. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej draait met de bal, schiet en ... Srnka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mateja speelt de bal door. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Danič begaat een overtreding. Danič krijgt een gele kaart. Kolodžej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolodžej zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van de Haar springt en kopt de bal. Srnka bokst de bal weg.

42e minuut.
Radomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomski speelt de bal door. Luginbühl probeert naar een medespeler te passen. van de Haar rent richting de bal. van de Haar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amatéri 70%, gisbernau 30%.
FC Amatéri - gisbernau 0:4

51e minuut.
Janičkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Janičkovič probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karkoský de bal. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Spišiak probeert naar een medespeler te passen. Kocian rent richting de bal. Moilanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moilanen krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Mateja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moilanen rent richting de bal. Moilanen geeft de bal voor. van de Haar rent richting de bal. van de Haar draait met de bal, schiet en ... Srnka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Hreško geeft een lange en hoge pass. Cigano is nu in balbezit. Cigano heeft problemen om de bal te vangen. Cigano haalt uit met een fantastische trap. Hovsepyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Moilanen speelt de bal door. Mateja heeft problemen om de bal te vangen. Mateja met een sublieme pass. van de Haar rent richting de bal. van de Haar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mateja passt de bal in één keer door. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen passt de bal zonder na te denken. van de Haar rent richting de bal. van de Haar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Luginbühl passt de bal zonder na te denken. Radomski speelt de bal door. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amatéri - gisbernau 0:5

75e minuut.
Kolodžej rent richting de bal. Danič bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolodžej. Kolodžej krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Radomski met een sublieme pass. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar passt de bal met de wreef. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap. Srnka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Cigano rent richting de bal. Luginbühl verovert de bal door een tackle van achteren. Luginbühl met een sublieme pass. Radomski rent richting de bal. Radomski schiet op doel. Srnka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karkoský kopt de bal weg. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Radomski onderschept slim de pass. Radomski geeft een hoge lob. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karkoský de bal onder controle te krijgen. Srnka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Tulenheimo geeft een lange en hoge pass. Srnka met een sublieme pass. Mateja speelt de bal door. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej draait met de bal, schiet en ... Srnka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Janičkovič probeert naar een medespeler te passen. Paraguai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraguai passt de bal met de wreef. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej draait met de bal, schiet en ... Srnka bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Radomski rent richting de bal. Radomski passt de bal zonder na te denken. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amatéri - gisbernau 0:6

87e minuut.
Mateja is nu in balbezit. Mateja passt de bal zonder na te denken. Moilanen met een sublieme pass. Klungelig pakt Kolodžej de bal. Kolodžej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Daar is Luginbühl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luginbühl probeert naar een medespeler te passen. Karkoský is nu in balbezit. van de Haar onderschept slim de pass. van de Haar met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amatéri 73%, gisbernau 27%.
FC Amatéri - gisbernau 0:6