Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BUIN Club de Deportes Vallenar
defensa Tactiek =Law=
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22 gemiddelde waardering 55.4
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat met een sublieme pass. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:1

6e minuut.
Iñiguez probeert naar een medespeler te passen. Roverano rent richting de bal. Roverano passt de bal met de wreef. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:2

7e minuut.
Tsiartas speelt de bal door. Daar is Azat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azat met een sublieme pass. Daar is Riadchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... Cisternas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Padilla speelt de bal door. Azat rent richting de bal. Azat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cisternas met een harde bal richting middenveld. Azat kopt de bal weg. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Parraguez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Wynants speelt de bal door. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... Cisternas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:3

12e minuut.
Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano speelt de bal door. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko schiet op doel. Parraguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wynants zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Roverano de bal. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Azat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roverano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roverano speelt de bal door. Wynants is nu in balbezit. Wynants draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Roverano met een snelle inworp. Azat is nu in balbezit. Azat passt de bal zonder na te denken. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko schiet op doel. Cisternas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Wynants geeft een lange en hoge pass. Riadchenko heeft problemen om de bal te vangen. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Azat passt de bal zonder na te denken. Roverano rent richting de bal. Roverano passt de bal zonder na te denken. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Roverano passt de bal in één keer door. Riadchenko rent richting de bal. Parraguez rent richting de bal. Riadchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:4

21e minuut.
Roverano verovert de bal door een tackle van achteren. Roverano speelt de bal door. Azat met een sublieme pass. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pištořík geeft een lange en hoge pass. Riadchenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko onderschept slim de pass. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat onderschept slim de pass. Azat passt de bal in één keer door. Riadchenko heeft problemen om de bal te vangen. Riadchenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Azat probeert naar een medespeler te passen. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko passt de bal in één keer door. Roverano is nu in balbezit. Roverano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Roverano geeft een lange en hoge pass. Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Wynants geeft een lange en hoge pass. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:5

40e minuut.
Tsiartas met de inworp. Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Wynants geeft een hoge lob. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Doeltrap. Cisternas trapt de bal weg van het doel. Tsiartas kopt de bal weg. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roverano rent richting de bal. Roverano schiet op doel. Cisternas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUIN 78%, Club de Deportes Vallenar 22%.
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:5

48e minuut.
Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat passt de bal met de wreef. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... Cisternas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:6

50e minuut.
Tsiartas rent richting de bal. Vergara begaat een overtreding. Tsiartas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsiartas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Riadchenko springt en kopt de bal. Cisternas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:7

52e minuut.
Roverano geeft een hoge lob. Daar is Iñiguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:8

52e minuut.
Vergara heeft problemen om de bal te vangen. Riadchenko rent richting de bal. Padilla rent richting de bal. Riadchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas met een sublieme pass. Roverano geeft de bal voor. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:9

59e minuut.
Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat is nu in balbezit. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. Cisternas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:10

60e minuut.
Vergara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roverano probeert naar een medespeler te passen. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tsiartas probeert naar een medespeler te passen. Roverano is nu in balbezit. Roverano passt de bal in één keer door. Daar is Riadchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Azat is nu in balbezit. Azat passt de bal in één keer door. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cisternas trapt de bal weg van het doel. Serrano kopt de bal weg. Riadchenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riadchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:11

71e minuut.
Tsiartas onderschept slim de pass. Tsiartas passt de bal zonder na te denken. Wynants is nu in balbezit. Wynants draait met de bal, schiet en ... Cisternas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vergara heeft problemen om de bal te vangen. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas geeft de bal voor. Roverano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roverano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Vilar rent richting de bal. Wynants onderschept slim de pass. Wynants geeft een hoge lob. Cisternas bokst de bal weg. Riadchenko krijgt zijn hoofd ertegen. Cisternas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Serrano met een sublieme pass. Azat rent richting de bal. Azat passt de bal in één keer door. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:12

79e minuut.
Millar passt de bal met de wreef. Roverano is nu in balbezit. Roverano met een sublieme pass. Azat heeft problemen om de bal te vangen. Azat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Roverano onderschept slim de pass. Roverano speelt de bal door. Azat met een sublieme pass. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:13

85e minuut.
Serrano met de inworp. Roverano heeft problemen om de bal te vangen. Roverano geeft een hoge lob. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano met een sublieme pass. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. Cisternas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:14

88e minuut.
Vergara is nu in balbezit. Vergara passt de bal zonder na te denken. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko onderschept slim de pass. Riadchenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUIN 78%, Club de Deportes Vallenar 22%.
FC BUIN - Club de Deportes Vallenar 0:14