Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Thalmassing Waidler FC
Normal Tactiek VT neu
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 47.7
weak Schieten very good
average Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
McMuller onderschept slim de pass. McMuller passt de bal in één keer door. Hummels rent richting de bal. Hummels draait met de bal, schiet en ... Jebsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thalmassing - Waidler FC 0:1

3e minuut.
Hummels bereikt de bal nog maar net als eerste. Hummels speelt de bal door. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino schiet op doel. Jebsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thalmassing - Waidler FC 0:2

7e minuut.
Hádek kopt de bal weg. Carré bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiefel begaat een overtreding. Tiefel krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Jennen geeft een lange en hoge pass. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró speelt de bal door. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tamborino verovert de bal door een tackle van achteren. Tamborino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt McMuller de bal. McMuller schiet op doel. Jebsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Carré verovert de bal door een tackle van achteren. Carré met een sublieme pass. Sanguszko probeert naar een medespeler te passen. Tamborino heeft problemen om de bal te vangen. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Megyebíró kopt de bal weg. McMuller bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller passt de bal in één keer door. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino schiet op doel. Jebsen bokst de bal weg.

16e minuut.
McMuller geeft de bal voor. Pflug heeft problemen om de bal te vangen. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino schiet op doel. Jebsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thalmassing - Waidler FC 0:3

17e minuut.
Teichner is nu in balbezit. Megyebíró verovert de bal door een tackle van achteren. Megyebíró met een sublieme pass. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Megyebíró kopt de bal weg. Hable is nu in balbezit. McMuller maakt een afschuwelijke overtreding. McMuller krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Tamborino draait met de bal, schiet en ... Heiermann kopt de bal weg. Daar is Hable, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hummels bereikt de bal nog maar net als eerste. Hummels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Megyebíró is nu in balbezit. Megyebíró geeft een lange en hoge pass. Daar is Mutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Annau rent richting de bal. Hummels onderschept slim de pass. Hummels passt de bal zonder na te denken. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Carré geeft de bal voor. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró speelt de bal door. Klungelig pakt McMuller de bal. McMuller schiet op doel. Jebsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thalmassing - Waidler FC 0:4

24e minuut.
Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko speelt de bal door. Jennen bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller is nu in balbezit. McMuller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sanguszko met een sublieme pass. Jennen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino verovert de bal door een tackle van achteren. Tamborino haalt uit met een fantastische trap. Jebsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thalmassing - Waidler FC 0:5

28e minuut.
McMuller is nu in balbezit. Annau rent richting de bal. Annau probeert naar een medespeler te passen. Tamborino rent richting de bal. Tamborino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sanguszko kopt de bal weg. Tiefel heeft problemen om de bal te vangen. Carré rent richting de bal. Sanguszko geeft de bal voor. Tamborino springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Teichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea onderschept slim de pass. Buzea geeft een hoge lob. McMuller is nu in balbezit. McMuller haalt uit met een fantastische trap. Jebsen bokst de bal weg.

34e minuut.
Heiermann geeft een hoge lob. Inworp. Megyebíró met de inworp. McMuller rent richting de bal. McMuller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Megyebíró met een sublieme pass. Tamborino rent richting de bal. Mutz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tamborino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McMuller zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jebsen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thalmassing - Waidler FC 0:6

39e minuut.
Mutz kopt de bal weg. Sanguszko heeft problemen om de bal te vangen. Sanguszko speelt de bal door. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Megyebíró kan de bal niet met de borst controleren. Megyebíró passt de bal met de wreef. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino haalt uit met een fantastische trap. Jebsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thalmassing - Waidler FC 0:7

43e minuut.
Hummels is nu in balbezit. Hummels speelt de bal door. Ariotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariotti passt de bal in één keer door. Buzea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mutz probeert de bal aan de voet te houden. Hable bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller is nu in balbezit. McMuller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thalmassing - Waidler FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Thalmassing 82%, Waidler FC 18%.
FC Thalmassing - Waidler FC 0:8

47e minuut.
Carré met een sublieme pass. Jennen bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller verovert de bal door een tackle van achteren. McMuller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thalmassing - Waidler FC 0:9

50e minuut.
Hummels is nu in balbezit. Hable onderschept slim de pass. McMuller maakt een afschuwelijke overtreding. McMuller krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

50e minuut.
Megyebíró met een sublieme pass. Hummels is nu in balbezit. Hummels passt de bal zonder na te denken. Tamborino rent richting de bal. Tamborino schiet op doel. Jebsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Buzea de bal. Heiermann rent richting de bal. Buzea verovert de bal door een tackle van achteren. Buzea geeft een lange en hoge pass. Tamborino maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

62e minuut.
Heiermann geeft een hoge lob. Ariotti geeft een lange en hoge pass. Jennen controleert de bal met de borst. Tamborino rent richting de bal. Tamborino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hable rent richting de bal. Hummels verovert de bal door een tackle van achteren. Hummels speelt de bal door. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thalmassing - Waidler FC 0:10

65e minuut.
Tiefel speelt de bal door. Berk rent richting de bal. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thalmassing - Waidler FC 0:11

70e minuut.
Megyebíró met een sublieme pass. Klungelig pakt Hummels de bal. Hable is nu in balbezit. Hummels verovert de bal door een tackle van achteren. Hummels geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mutz rent richting de bal. Mutz passt de bal in één keer door. Megyebíró speelt de bal door. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino draait met de bal, schiet en ... Jebsen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thalmassing - Waidler FC 0:12

80e minuut.
Hummels rent richting de bal. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea passt de bal met de wreef. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Annau heeft problemen om de bal te vangen. Hummels is nu in balbezit. Megyebíró met een sublieme pass. Tamborino heeft problemen om de bal te vangen. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thalmassing - Waidler FC 0:13

86e minuut.
Tamborino kopt de bal weg. Carré probeert de bal met de borst te controleren. Hable tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carré wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Teichner is nu in balbezit. Megyebíró onderschept slim de pass. Megyebíró probeert naar een medespeler te passen. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Tamborino krijgt zijn hoofd ertegen. Mutz met een sublieme pass. Heiermann heeft problemen om de bal te vangen. Hummels rent richting de bal. Hummels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Thalmassing 77%, Waidler FC 23%.
FC Thalmassing - Waidler FC 0:13