Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cedrus Libani AS Morlaisienne
Bloc Tactiek special541_r
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten very good
adequate Passen average
good Verdedigen very good


17e minuut.
Buitenspel voor Laya. Goede buitenspelval van de verdediging. Miquel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baumann is nu in balbezit. Baumann schiet op doel. Sifontes probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sobacki geeft de bal voor. Uzan is nu in balbezit. Uzan geeft de bal voor. Balland bereikt de bal nog maar net als eerste. Balland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Laya met een snelle inworp. Talyani rent richting de bal. Talyani geeft een lange en hoge pass. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson draait met de bal, schiet en ... Huenchuñir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cedrus Libani 54%, AS Morlaisienne 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cedrus Libani - AS Morlaisienne 0:0

56e minuut.
Miquel met een sublieme pass. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer speelt de bal door. Balland bereikt de bal nog maar net als eerste. Balland geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Variaş komt het veld opgelopen. Hajas komt het veld opgelopen. Romeira komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anelka verovert de bal door een tackle van achteren. Anelka geeft de bal voor. Variaş rent richting de bal. Variaş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Variaş is nu in balbezit. Shishkin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Variaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Variaş neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Champion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - AS Morlaisienne 0:1

75e minuut.
René rent richting de bal. René geeft de bal voor. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş haalt uit met een fantastische trap. Champion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - AS Morlaisienne 0:2

79e minuut.
Champion met een sublieme pass. Hajas is nu in balbezit. Hajas passt de bal zonder na te denken. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş draait met de bal, schiet en ... Champion bokst de bal weg.

83e minuut.
Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki geeft een lange en hoge pass. Hajas kan de bal niet met de borst controleren. Hajas geeft de bal voor. Variaş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Anelka rent richting de bal. Anelka passt de bal met de wreef. Hajas probeert naar een medespeler te passen. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cedrus Libani 65%, AS Morlaisienne 35%.
Cedrus Libani - AS Morlaisienne 0:2