Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sultangazi SARI KANARYALAR
Normal Tactiek def2
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 49.8
weak Schieten adequate
good Passen good
average Verdedigen brilliant


4e minuut.
Bojas geeft de bal voor. Bajger kopt de bal weg. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan draait met de bal, schiet en ... Dalca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - SARI KANARYALAR 0:1

6e minuut.
Caloghiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caloghiru speelt de bal door. Klungelig pakt Bajger de bal. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Caloghiru geeft een hoge lob. Topan rent richting de bal. Topan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Şimşir de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - SARI KANARYALAR 0:2

18e minuut.
Bajger onderschept slim de pass. Caloghiru rent richting de bal. Caloghiru passt de bal zonder na te denken. Bajger rent richting de bal. Bajger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - SARI KANARYALAR 0:3

21e minuut.
Spang Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Spang Olsen met een sublieme pass. Topan speelt de bal door. Bajger rent richting de bal. Bajger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mojżysz verovert de bal door een tackle van achteren. Mojżysz speelt de bal door. Bajger rent richting de bal. Bajger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - SARI KANARYALAR 0:4

33e minuut.
Długi probeert naar een medespeler te passen. Bojas geeft een hoge lob. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajger verovert de bal door een tackle van achteren. Bajger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Şimşir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topan onderschept slim de pass. Topan haalt uit met een fantastische trap. Dalca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - SARI KANARYALAR 0:5

39e minuut.
Caloghiru passt de bal in één keer door. Spang Olsen rent richting de bal. Bajger onderschept slim de pass. Topan rent richting de bal. Topan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru geeft een hoge lob. Topan met een sublieme pass. Bajger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajger haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dalca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultangazi 72%, SARI KANARYALAR 28%.
Sultangazi - SARI KANARYALAR 0:5

48e minuut.
Mojżysz is nu in balbezit. Mojżysz geeft de bal voor. Şimşir rent richting de bal. Bajger verovert de bal door een tackle van achteren. Bajger draait met de bal, schiet en ... Dalca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - SARI KANARYALAR 0:6

52e minuut.
Długi is nu in balbezit. Mojżysz onderschept slim de pass. Mojżysz met een sublieme pass. Bajger is nu in balbezit. Bajger draait met de bal, schiet en ... Dalca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - SARI KANARYALAR 0:7

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andrei trapt de bal weg. Dziwny met een sublieme pass. Bajger heeft problemen om de bal te vangen. Bajger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dalca met een harde bal richting middenveld. Mojżysz kopt de bal weg. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan schiet op doel. Dalca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - SARI KANARYALAR 0:8

65e minuut.
Bajger passt de bal in één keer door. Daar is Caloghiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caloghiru speelt de bal door. Daar is Topan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topan schiet op doel. Dalca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Caloghiru is nu in balbezit. Caloghiru geeft de bal voor. Péri is nu in balbezit. Bajger onderschept slim de pass. Bajger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajger rent richting de bal. Bajger haalt uit met een fantastische trap. Dalca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Şimşir trapt de bal weg van het doel. Dziwny kopt de bal weg. Bajger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Caloghiru geeft een hoge lob. Mojżysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Péri rent richting de bal. Mojżysz onderschept slim de pass. Mojżysz draait met de bal, schiet en ... Dalca bokst de bal weg.

82e minuut.
Dziwny onderschept slim de pass. Dziwny geeft een lange en hoge pass. Lamy heeft problemen om de bal te vangen. Bajger rent richting de bal. Bajger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mojżysz controleert de bal met de borst. Mojżysz geeft een hoge lob. Bajger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajger haalt uit met een fantastische trap. Dalca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - SARI KANARYALAR 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultangazi 67%, SARI KANARYALAR 33%.
Sultangazi - SARI KANARYALAR 0:9