Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 Virgine vola braila
Ciuma Rosie Tactiek vola
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53 gemiddelde waardering 47.7
solid Schieten good
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Van den Broeck speelt de bal door. Posadas rent richting de bal. Posadas met een sublieme pass. Việt Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dosca rent richting de bal. Việt Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Hùng passt de bal in één keer door. Zehirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Posadas rent richting de bal. Posadas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zehirov de bal. Zehirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - vola braila 1:0

23e minuut.
Brisset verovert de bal door een tackle van achteren. Brisset probeert naar een medespeler te passen. Zduński controleert de bal met de borst. Posadas geeft de bal voor. Zehirov krijgt zijn hoofd ertegen. Alexe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - vola braila 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine 38%, vola braila 62%.
11 Virgine - vola braila 2:0

50e minuut.
Dosca geeft een lange en hoge pass. Daar is Delorme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntailakis speelt de bal door. Zehirov rent richting de bal. Zehirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Brisset probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van den Broeck zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Airas de bal. Airas geeft een hoge lob. Alexe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zehirov rent richting de bal. Zehirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - vola braila 3:0

62e minuut.
Roarsson rent richting de bal. Bulgarino verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgarino speelt de bal door. Zehirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehirov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Airas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - vola braila 4:0

69e minuut.
Airas is nu in balbezit. Airas passt de bal met de wreef. Zehirov rent richting de bal. Zehirov schiet op doel. Alexe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Việt Hùng is nu in balbezit. Việt Hùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - vola braila 5:0

72e minuut.
Bulgarino verovert de bal door een tackle van achteren. Roarsson onderschept slim de pass. Roarsson probeert naar een medespeler te passen. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Slagveer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Dosca is nu in balbezit. Việt Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Hùng passt de bal zonder na te denken. Zehirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehirov schiet op doel. Alexe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Việt Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Việt Hùng geeft de bal voor. Alexe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cãrbunaru passt de bal met de wreef. Việt Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Việt Hùng met een sublieme pass. Klungelig pakt Zehirov de bal. Zehirov draait met de bal, schiet en ... Alexe bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Posadas zal de hoekschop nemen. Airas springt en kopt de bal. Alexe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Butulescu onderschept slim de pass. Cãrbunaru is nu in balbezit. Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baixauli de bal onder controle te krijgen. Slagveer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine 33%, vola braila 67%.
11 Virgine - vola braila 5:0